sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Halloweenkynnet

Halloweenkynsiä on aina kiva tehdä, vaikkei niin halloweenia viettäisikään. Tänä vuonna itse kuitenkin aion kavereiden kanssa sitä hieman juhlistaa. Halloween on erittäin hyvä tekosyy viettää aikaa yhdessä, pukeutua hassusti ja syödä näyttäviä halloween ruokia!

Tänä vuonna päätimme kynsiblogit -ryhmän kanssa yhteiseksi teemaksi jonkin kauhuelokuvan (tai jonkin halloween aiheiseen elokuvan) julisteen. Itse en kauhuelokuvia yleensä katso. Ne harvat mitä olen katsonut, aiheuttavat vieläkin puistatuksia ja painajaisia :D Tästä syystä päädyin googlettamaan erilaisia kauhuelokuva julisteita ja lopulta löysin tämän:


En tiedä yhtään millainen elokuva on, mutta julisteen kissa puhutteli minua kovasti! Kyseessä on kuitenkin elokuva nimeltä The Tomb of Ligeia, joka on julkaistu 1964.

Minun kynsistäni tuli tällaiset!


Lisäksi halusin jotain erikoisempaa, joten lakkasin kynsien aluset keltaisella. Minusta nämä kynnet ovat hauskat ja pidän niistä :) Mikään missä on kissoja, ei voi mennä pieleen :P


Muiden tekemiä halloweenkynsiä voit käydä katsomassa facebookista Kynsiblogit-sivulta :)

6 kommenttia:

 1. Siis nämähän on tosi hienot ja vaivalla tehdyt :) kiva idea lakata kynnen alapuoli eri värillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joskus muutama vuosi sitten oli paljon mustia kynsiä punaisella kynnen alapuolella ja ajattelin, että miksei sitä voisi muutakin kuin punaista käyttää :)

   Poista
 2. Wau, superhienot! Kissat on ihanan ilkikurisen näköisiä :D Ja nuo keltaiset kynnenaluset on ihan mainiot myös! ♥

  VastaaPoista