maanantai 11. joulukuuta 2017

Luukku 11 - Bullet journal

Tänään ajattelin hieman esitellä kalenteriani. Aiemmin minulla on ollut ihan tavallinen kalenteri, mutta nyt syksyllä innostuin tekemään kokonaan oman kalenterin, bullet journalin. Ihan kaikkia osia en omaan kalenteriini ole ottanut, vain itselle tärkeimmät ja toimivimmat.


Täytyy kyllä myöntää, että tykkään hirmuisesti tehdä kalenteria itse! Sivut näyttävät juuri siltä miltä haluaa ja tyhjää tilaa on aina sille uudelle listalle :)

Itse kalenteri on tosi yksinkertainen, Tigeristä ostettu kovakantinen vihko, jonka sivut ovat puhtaat.
Kalenterista löytyy sisällysluettelo, mutta sitä en halunnut jakaa, siitä näkee niin paljon tietoja minusta. Sen sijaan näytän vuosikalenterin, johon olen kirjannut tärkeimmät päivät.

Jokaisella kuukaudella on aloitussivu, jossa on perinteinen kalenteri ja kuukauden nimi. Muuten kalenterini näyttää aika perinteiseltä lukujärjestykseltä ja päähuomio on koulussa ja siinä milloin mitäkin pitää saada valmiiksi.



 Tässä kuussa on tullut tavallista enemmän erikoissivuja. Kuten lahjalista ja blogin kalenterin suunnittelulista. Nimet ja lahjat on blurattu, jotta kukaan ei saa liikaa tietoa :P Samoin tulevat luukut ;)


Lisäksi olen tehnyt listaa lastenkirjoista, joita olemme äidinkielen tunneilla käyneet läpi. Tästä sivusta pidän erityisesti :)


Muistakaahan, että vielä ehtii käydä osallistumassa arvontaan!

2 kommenttia:

  1. Olen myös hullaantunut bullet journaliin, itse tehnyt toukokuusta asti ja kyllä on rentouttavaa touhua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kyllä on rentouttavaa! Ja kalenteriin tulee merkattua pienempiäkin juttuja kun se näyttää niin nätiltä :)

      Poista