lauantai 14. huhtikuuta 2012

vaaleanpunaista

No niin, toisen päivityksen aika :P Lisäsin juuri kyyläyslistani, eli eri blogeja joita seurailen. Listasta löytyy niin kynsiblogeja, kuin sarjakuva- ja leipomis-/ruuanlaitto-blogeja. Osaa olen seurannut useita vuosia, osan olen löytänyt viime vuoden aikana. Tähän väliin pitää varmaan jo etukäteen pyytää anteeksi kirjoitusvirheitä, joita varmasti tulee...en nimittäin aina huomaa niitä vaikka tarkistankin kirjoituksen :(

Tilasin vähän aikaa sitten avonin lakkoja, jotka tänään saapuivat :) innolla odotan että pääsen niitä kokeilemaan. Tilasin kolme eri lakkaa Nailwear Pro-sarjasta, lakkojen nimiä en nyt muista, eivätkä ne ole käden ulottuvilla, joten kerron ne sitten kun testailen niitä. Värit kuitenkin olivat oranssi, mintunvihreä ja sähkönsininen.

Ja tähän loppuun voisin laittaa jotkut kynnet, jotka minulla on ollut joskus aikaa sitten, enkä edes muista mitä lakkoja olen käyttänyt...mutta tuleepahan jotain väriä tähän postaukseen :) Tuolloin minulla oli vielä omat kynnet. Sen verran näistä kynsistä muistan että ensin lakkasin kynnet valkoisella. Lakan kuivuttua lakkasin uudestaan valkoisella ja antamatta sen kuivua lakkasin uuden kerroksen punaisella. Tämän jälkeen sotkin lakkakerroksia keskenään dotting toolilla, jolloin osa valkoisesta tuli esiin ja sain aikaan eri punaisen sävyjä. Tekniikkana tuo varmaankin olisi kuivamarmorointia, mutta kun ei tuossa oikein mitään kuviota missään ole, niin en sitten ole varma :D Lisäksi koristeena muutama kynsi tarra (joiden laittamista vihaan eniten! Todella nättejä, mutta en ikinä saa niitä pysymään kynnellä tasaisena. Sitten pitää laittaa pällyslakkaa ihan hirveästi kun tarrojen reunat nousevat ja repsottava! Ja sitten tulee ilmakuplia D: )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti