tiistai 26. kesäkuuta 2012

Leimailua tuoksulakalle

Jostain syystä edelliset kynnet ei enää aamulla miellyttäny, nii piti tehä uuet. Ensin tarkoitus oli tehdä sellainen sateenkaarimeiningillä totetettu pilkkuhärpäke (loistavasti kuvailtu :DD) mutta ei siitä tullu nii hieno ku kuvittelin...mutta ihastuin dependin nro 301 lakkaan. Ihana harmaa :) 
Kuvassa näyttää paljon vaaleammalta ja säälittävämmältä kuin mitä kynnellä. Toisessa kuvassa taas sävy on liian vihreä...en googlestakaan löytänyt sopivaa...mutta sievä väri kuitenkin :)

Mutta siis tuo lakkaus ei kelvannut,niin piti kehitellä jokin uusi. Päätin sitten testata hiljattain ostamaani miyon oranssia tuoksulakkaa. Väri tässä lakassa on aivan ihana ja ajattelinkin alkuun olla koristelematta kynsiä muuten, mutta en sitten viitsinytkään jättää kynsi niin :P Miinuksena tähän lakkaan täytyy sanoa, että tuoksulakaksi tämä haisee pahalle D: Minulle tuli ensimmäisenä mieleen saippua, sellainen perus käsisaippua...ei hyvä :( Lisäksi tuoksu on jotenkin imelä ja aiheuttaa minulle päänsärkyä...onneksi kynsiä ei tarvitse pahemmin haistella :D saa nähdä kauan tuoksu kynnellä pysyy. Onko joku muu kyseistä lakkaa testannut? Kenties pitänyt tuoksusta? Mielipiteitähän on niin monenlaisia ;)
Koristeluista sen verran, että käytin konadin m38 laatan kuvioita. päällyslakka tahtoi sutata kuviot vaikka olin kuinka tarkka...enkä saanut kaikkia leimauksia kokonaisina kynsille, saatikka samaan kohtaan, mutta pidän lakkauksesta kaikessa yksinkertaisuudessaan :) Kuvia en onnistunu taaskaan ottamaan niin että itse olisin niihin tyytyväinen...kamera väänsi lakan liian punaiseksi...pahoittelen...oikea sävy on lähempänä tuota pullon väriä. Laatan kuvan olen armottomasti pöllinyt googlesta, kun omat laatat on niin hirveän näkösiä ja niistä on nii vaikia ottaa kuvia...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti