torstai 14. kesäkuuta 2012

Vanhoja lakkauksia 2

Jooh...tänään oli taas yks niitä päiviä kun lakkaaminen ei vaa onnistu...tein kolmet eri lakkaukset ja heivasin ne kaikki pois...yksistä on kuvaki ku sain kameraan muistikortin (joka oli koneessa, joka taas porukoilla) Lopulta päädyin tekemään vesimarmoroinnit. Ne onnistu ihan hyvin, mutta osallistuin niillä yhteen kilpailuun ja oon vainoharhanen, nii en niitä laita tänne enne ku kisa o päättyny. Vaikka en kyllä usko että kukaa niitä kopiois, tai että vesimarmorointia voi täysin ees kopioija, mutta joo näi nyt mennää.


Tuosa siis yhet jokka poistin. Rumat oli. Ja jotta ei ois vaa yks säälittävä kuva, nii etimpä joitai vanhoja kynsiäni: 

Hopeeta, mustaa ja valkosta vesimarmoroinnissa, lumihiutaletarroja ja iha v*tusti ilmakuplia! Muute ois voinu olla iha nätit kynnet...

Ihan perus punanen alla ja siihe päälle sitte siveltimellä roiskittu/sudittu vaaleampaa punaista. Josain syystä en tiedä onko tuo nyt sitte nätti vaa kensies iha surkia.

Pohjalla valkonen lakka ja siihe päälle lakattu viivoja, palloja, roiskeita ym ja päälle valkoista lakkaa joka (kuten näkyy) ei peitä yhtikäs mitään, eikä normi lakkaukeen kävisi. Tästä laukkaukseta pidin, vaikka se onkin aika sekamelska :D

Perus vihree liukuvärjäys, päällä vihreetä glitterilakkaa ja appelsiini ja banaani fimot.

Että tällästä tällä kertaa. Ja tähän nyt täytyy ilmottaa että mulla ja miehelläni on asunto hommattu uuesta opiskelupaikasta. (nykyisestä paikasta matkaa n 350 km) Miehellä myös varma opiskelupaikka. Vieläku ite pääsis sielä joko kouluu tai töihi. Ja sais jostai rahhaa mm. uutee sohvaa, en nimittäi nykystä hirvitystä mukaani ota vaikka uhattas tappaa :D Nii ois elämä aika mallillaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti