sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Mintunvihreetä

En tiiä miksi, mutta päivityken alottaminen o hirvee vaikeeta...mietin varma reilut pari minuuttia että millä sanalla alottasin tämä kertasen päivityksen, ei voi käyttää sitä tai tuota ku käytin sitä edellisellä tai sitä edellisellä kerralla :D

Mutta siis ekaksi kuvia lahjasta jonka tein kaverilleni.  Lasipurkkiin nuo härpäkkeet on tehty cernit-massalla. Sisältönä sitten tikkunekkuja, kahta erilaista.

Tavallisia: 2dl kermaa, 2dl sokeria, 1dl siirappia, 1dl keksinmuruja. Keitetään kermaa, sokeria ja siirappia kattilassa, ohjeen mukaan n. puoltuntia, mutta ite en keittäny ku korkeintaa vartin. Lisätään keksinmurut, sekoitetaan ja kaadetaan seos leivinpaperitötteröihin. Jotka voi tukea suolalla tai lumella.
ja
Turkinpippurinekuja: samat ainekset, mutta keksien tilalla turkinpippurirouhetta. Ite laitoin fazerin turkinpippurirouhepussin kokonaan, eli 150 g.

Yhdestä satsista tulee n. 10 kplÄlkää välittäkö tauatalla olevista autoista ym. otin kuvat ku oltii jo autoo menosa, nii ei ehtiny kattoo sopivaa kuvauspaikkaa :D

 Ja sitte kynsii. Päätin että nyt lyhenee kynnet reippaasti. En tiiä miksi, mutta alako ottaa pitkät kynnet päähän. Oli siis taas hirvee tappelu kynsien kans saaja ne saman mittasiksi ja mallisiksi. Valitettavasti hävisin kynsille, ei ne oo saman mittaset saatikka saman malliset...mutta en jaksanu taistella enempää...

Käytiin äitin, miehen ja pikkusiskon kaa shoppailee perjantaina. Äiti osteli mm pikkuveljelle vaatteita ja uima-altaa :D Ihtekki ostin vähä kaikenlaista ku ihanainen äityli kustansi <3 Mukaan lähti mm kynsilakkoja, joista yhen esittelen nyt.

 Miyo nailed it, kiwi. Aivan ihana haalea mintunvihreä <3

Elikkäs. Alla tuo miyon lakka ja päälle leimasin avonin blue escape:lla jotain lehtiä(?) m83 konadin laatalla. Leimauslakaksi ei mikään kovin hyvä, mutta kelpaa aikakin jos pohja on vaalea.

En saanut leimattua niin hyvin kuin oli tarkoitus, mutta eiköhän nämä kelpaa taas vähäksi aikaa. Kamera ei suostunu kunnolla yhteistyöhön... mutta eiköhän nuo kuvat kuitenki pääasian näytä.  Joistaki kynsistä tosiaa näkee että leimaus on epäonnistunu, mutta toisaalta, kuka tuola kadulla tulee vastaa ja kattoo kynsiä viiden sentin päästä? :D

Nuisa kuvisa pitäs olla molemmista käsistä kuvia, mutta en nyt enää oo varma päätykö ne sitte kumminkaa tänne asti, enkä rupee nyt vertailee onko nuisa kuvisa yhestä vai kahesta käestä kuvia. Vertailkaa ite jos jaksatte :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti