tiistai 5. kesäkuuta 2012

Violettia ja kylmää sinistä

No joo... ei tuo aurinko halua essii tulla, nii että saatte tyytyä kuvii mitä pilvisellä ilimalla saa aikaa. Jos edes kynnet -blogissa, Papu oli tehnyt kauniit tuorekelmu kynnet, linkkiä ois tuossa jos kiinnostaa: tuorekelmukynnet josta löytyy muuten linkki siihen blogiin josta hän kyseisen tekniikan oli löytänyt.

Mutta joo omiin kynsiini en käyttänyt tuorekelmua, vaan foliota. Toimi ihan hyvin. Ei poistanut päällimmäistä lakkaa niin paljon pois kuin mitä kelmulla olisi saanut, mutta eipä tuo haitannut. Eli tekniikka lyhesti: Lakkaa kynnet haluamallasi lakalla, anna kuivua kunnolla. Lakkaa kynnet ohuelti toisella haluamallasi lakalla ja taputtele rytätyllä tuorekelmun palalla vielä märkää lakkaa. Poista sen verran kuin haluat. Anna kuivua ja laita päällyslakka. Ja siinäpä se :)

Käyttämäni lakat:

avon, aqua fantasy
lumene natural code, 47 lovely lavender
(joka ostin lähinnä sukulaiselleni, jolle tein kynnet. Kun tämä tahtoi violetit kynnet ja omasta mielestäni minulla ei oikeaa violettia ollut, mutta sukulaistani miellyttivätkin tummat violetit :D)
Pari kuvaa joissa näkyy ero miten päällyslakka vaikuttaa lopputulokeen. Näyttävät aika hirveiltä ennen päällyslakkaa. Päällyslakka siis peukalossa ja muut ilman.

    

Väriyhdistelmä ei ehkä minulle kovin hyvin sovi, mutta näillä mennää nyt jonku aikaa :P
rumat kynsinauhat :( sori, mutta vaikka kuin rasvaan niitä, nii ne kuivuu...

                  Ja nyt lähen tekkee tikkunekkuja kaverille synttärilahjaks <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti