lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kuningatarjäätelöä

Tuleepa  jäätelö painotteisia kynsiä :D Ei ollu tarkotus...Alunperin piti tehä tämmönen, mutta ei oikee onnistunu...toinen lakoista kuivu reunoilta, ennen kuin pääsin kuviota edes tekemää. Jotta lopputuloksesta olisi tullut siedettävä, en edes yrittänyt raitoja lähtä tekemään. Ja ku lopputuloksen näin, ensimäisenä tuli mieleen kuningatarjäätelö :)

Eli lakat joita käytin: 
Lumene natural code, have fun
Lumene natural code, lovely lavender
Oriflame, dark purple

Ja tällaiset niistä sitten tuli :) Oikean käden marmoroinnit on aika hailakoita ja oli tosi vaikia saaja ne kuvissa näkkyy, mutta toivottavasti niistä saa selvää. Ja oikian käen peukalo näyttää hassulta siksi, että tökkäsin sitä marmorointivaikeessa vedessä toisella sormella...

Alunperinhän tuon pohjalakan ei ollu tarkotus näkyä...mutta kuten kuvissa näkyy se on esillä aika reippaasti. Joistakin kuvista saattaapi näkyä se, että valkoinen on epätasainen ja suttuinen...kun pohjalakka harvemmin marmorointien alta näkyy. Enkä siis jaksa pohjalakkaa lakata kunnolla...





Vasen peukalo onnistui minusta parhaiten (vaikka siinnä on muutama ilmakupla) Lakoista tuli tosi kivoja sävyjä kun ne sekoittuivat keskenään ja kun niistä muodostui ohuempia ja paksumpia viivoja ja kuvioita. vesimarmorointi on mun lempitekniikka millä koristella kynsiä :)



Ja arvatkaapa vaan säikähinkö tätä "hirviötä" kun olin nuita kuvia ulukona ottamassa? :D Pirulainen lensi jostai puskasta mun reijelle ja siitä vielä olkapäälle ku yritin sitä huitua pois! En mää oikeesti mitää tommosia pikku koppanoita pelkää, mutta säikähin iha kunnolla ku se yllätti mut :D Huomasin muute ettei se tuosa kuvasa oikee näy, mutta sielä se on, suurinpiirtein keskellä.
Esitelläämpäs mun ihananaiset varpaatki, lakkana OPI, simmer and shimmer, joka on mun ainoo OPI:n lakka.



Olin tuossa toissapäivänä porukoilla vahtimassa pikkusiskua ja sielä tuli otettua kuvia mm. kukista joita pihalta löytyy ja koska pikkusisko halus kerätä kukkakimppuja, niin laitoma pikkusiskon kimpusta tänne pari kuvaa (ei kyllä oo enää kimpun muodossa :D)




Meilä on kotona idän unikkoja yhesä kukkapenkissä, jonka päältä on mm. ajettu traktorilla päältä ja ku jotai sähkölankoja korjaattii, nii ne tyypit möyhi sen penkin ihan pilalle, muut kukat heitti veivisä, mutta unikko vaa vallotti penkin toiselta puolelta itellee toisen paika mihi mennä :D Ja siis kattokaa miten ihanan värinen toi kukka on! Se on vielä tosi suuriki, isoimmat kukat on 20cm leveitä! Kun sitte joskus mulla on iha oikia oma koti, aijon kasvattaa unikkopenkin sinne <3




2 kommenttia:

  1. Tosi ihanat kynnet. Multa ei ikinä ole marmorointi onnistunut ja olen pikkuhiljaa luovuttanut sen suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullaki tosi usein epäonnistuu marmorointi. Varsinki jos kokeilee jotai lakkaa ekaa kertaa marmorointiin tai jos vesi on väärän lämpöstä :D mutta kuha jaksaa yrittää nii saa kyllä tosi kauniita kynsiä aikaseksi :)

      Poista