lauantai 21. heinäkuuta 2012

Muffineita

Edelleenkään en oo kynsikuvia saanu omalle koneelle...tokihan vois ottaa uuet kuvat toisella kameralla,mutta en jaksa ja eipä ne kuvat mihkää katua :)

Viime postauksessa esittelin sitä muffini-kirjaa ja kerroin haluavani niitä reseptejä kokeilla. Jotenka päätin testata itämaisia suklaamuffineita. Oon laiska enkä jaksa reseptiä kirjottaa...varsinki ku ite taas enemmä tai vähemmä sävelsin sen ohjeen kans...mutta jos jotakuta resepti kiinnostaa nii klikatkaa tuota reseptikuvaa isommaksi :)

Huomasin ku aloin nuita muffineita värkkää että sähkövatkain on uuessa kämpässä (mihi muutetaa lopullisesti n 2 viiko päästä) ja koska kyseiseen paikkaa on sellaset 400 km matkaa, nii täyty todeta että nyt tehhää muffinit ilman sitä :D Joten vatkasin sen taikinan sitte käsin kierrevatkaimella. Ei ne sitte mitenkää hirveesti kohonnu, mutta kuohkeita ja ilmavia niistä tuli silti. Ja kun sitä vatkainta ei ollu nii jätin kuorrutteen kokonaa pois. Osittai myös siksi että myös pursotin huitelee sielä uuesa kämpäsä...

Nii että ei ne iha samalta näytä ku siinä kirjasa,(kuva mallista löytyy edellisestä postauksesta) mutta nii käy joskus :D muffinien päällä siis suklaa raastetta (kuulostaa hassulta) ja mansikoita.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti