torstai 9. elokuuta 2012

Kerttuja

Äkkiä kuluu viikko...mutta eipä voi mittää. Muutto suoritettu (enää yks kassi jälellä missä on tavaraa jolle ei löyvy paikkaa) saa nähdä jos innostun ottamaan kuvia asunnosta, jos jotakuta kiinnostaa, kommentoikaa ;) En aikasemmi bloggerii oo päässy, ku nettitikut jotka meilä oli, päätti molemmat olla toimimatta täällä...piti uus hommata, joka nyt toimii jotenkuten...

Nyt ei uusia kynsiä oo esiteltävänä, ku aattelin niillä yhteen lakkauskisaan osallistua, mutta aattelin tänne yhet vanhat kynnet joihin on kuvalliset teko-ohjeet :)

Leppäkerttu-kynnet

Näihin löytyy varmasti yks miljoona ohjetta ja omakin tekotapa saattaa jostain muualtakin löytyä. Että ei oo minun keksimä lakkaus. Mutta joo, ite ainakin tykkäsin tosi paljon :) 

1. Lakkaa kynnet punaisella ja/tai nimetön keltaisella.


 2. Vedä mustalla lakalla kynsien keskelle pystyviivat. Tämä onnistuu helpointen nail art -lakalla, mutta siveltimellä onnistuu myös. Sori tärähtäneet kuvat ja suttuiset lakkaukset (tässä vaiheessa)


3. Lakkaa kynsien kärjet mustalla, kuten ranskalaisessa manikyyrissä.

4. Tee "siipiin" pilkkuja haluamasi määrä. Omassa versiossa pilkkuja on ihan liikaa, jos ajattelee oikeita leppäkerttuja. Pilkkujen teko on helpointa dotting toolilla, mutta kynän kärjellä tms kotikonstilla onnistuu myös. Kun pilkut ovat kuivuneet, suojaa lakkaus vielä päällyslakalla ja puhdista yli menneet lakat :)


  VALMIS :)
 ja joo...kynnet on iha ihimeen malliset pötikät, mutta antakaa se anteeksi, sillä nuo ovat ensimmäiset geelit jotka oon tehny (eikä tuota hassua muotua huomannu ku kauempaa katto :D)


Oon tässä värkänny lakkojani kiekoille, mutta oon laiska ja lakkojen nimet puuttuu kiekoista. Yritän siis värkätä nimet kuviin ja sitten ajattelin tehdä postauksen lakoistani :)

2 kommenttia:

  1. Minä ainaki haluan nähä kuvia asunnosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mun sitte pittää ottaa niitä kuvia ;)

      Poista