sunnuntai 12. elokuuta 2012

kynSILAKKANI

Kuten tuossa aiemmin lupailin, niin tässä olisi esitelmä lakoistani. Kuvia on siis paljon ja tekstiäki varmaa kyllästymiseen asti :D mutta varotimpahan etukäteen, nii kukaa ei voi valittaa että ei tienny! :P

Ensimmäisenä siniset ja violetit

En ymmärrä miten minulla on sinisiä/violetteja lakkoja nuin paljon?! Kun kyseisiä värejä harvemmin kynsiltäni löytyy...mutta kuten näkyy, niitä on aika reippaasti...kuvaahan voi klikata isommaksi jos tekstistä ei selvää saa. Eniten pidän nuista lakoista cerise:stä/purple pink:stä (jotka ovat aikalailla samanlaisia) ja aqua fantasy:sta.


Punaiset:

Olen aina kuvitellut että punaisia lakkoja olisi paljon, mutta eipä nuita nyt hirviästi ollu :P lemppari lakat on formula one, free hugs ja pink candy.


Ruskeat ja harmaat

 En yleensä rukeita/harmaita lakkoja käytä, mutta jostain syystä näitäkin on kertynyt :D Pitäisi alkaa keksimään lakkauksia, joihin vaisi ruskeaa käyttää. Caramel kaunein minun mielestäni :)


Vihreät

Vihreitä lakkoja on mielestäni kaupossa tosi vähän...vaikkakin niitä on tullut lisää reippaasti siitä kun lakkaus harrastuksen aloitin. Mieluisia sävyjä on tosi vaikia löytää (oon tosi tarkka :D) Ja oikeastaan yksikään omistamista vihreistä lakoista ei ole sellainen "unelmien täyttymys", mutta ihan nättejä nuokin on :P Eniten pidän kiwi:stä, happy colors 451 ja tanssista.
oranssit ja keltaiset

Näitä onki sitte vähemmän. En oo keltasia tai oransseja jostain syystä kerääntyny. Eniten tykkään kuiteski pastel yellow:sta ja sunshine:sta .


Viimosena sitte glitter/shimmerlaka, magneettilakat ja graffitilakat

En suuremmi tykkää käyttää glitterlakkoja tai muita vastaavia hankalasti poistettavia lakkoja. Juurikin siitä syystä, että vihaan niiden poistamista :D Eniten tykkään night in vegasista. Graffitilakoista ja noista kahesta magneettilakasta ei suosikkia oo.

Sitte on vielä jokunen lakka, joita en kiekoille laittanu. Joko siksi että niisä on tosi vähä lakkaa jälellä tai siksi että ne o huonolaatusia (kuivuneita ym) Ja huomasin että pari lakkaa puuttuu vieläki, ainaki yks oriflamen hopia ja konadin musta ja hopee leimauslakka. Mutta jospa se ei haittais :P on täsä kuiteski suurinosa :D

Näihi en nyt jaksa nimiä kirjotella. Suurimmasta osasta ainaki merkki tulee hyvi selville,saa luvan riittää...
Loppuun vielä katsaus lakkapöytään. Kyseessähän on siis peilipöytä.Ostettu kirppikeltä ja joskus vielä kun saan inspiration, maalaan sen samanlaiseksi kuin siinä oleva tuoli. Eli pohja valkoinen, sen päällä lohkeilevaa vaaleavihreää ja koristeena punaisia ruuuja. tuolista kuvaa sitte ku saan otettua koko kämpästä kuvia.


Vasemmalla puolella on korurasia, pikku laatikko jossa on kaikkee pientä tähellistä ja vähemmän tähellistä, mm. neuloja ja lankaa. Kynttilälle tarkoitettu somiste, jonka "sisällä" on ruusun terälehtiä. Lisäksi tuossa on rasia jolla kuskaan lakat sitte telkkarin vieree, harvemmin teen kynsiä sielä misä pitäs :D
Kaapissa geelausvälineet.
Keskellä lakat, koristeluvälineet, kiekot, kynsilakanpoistoaineet, ym. peilin eessä kaikkia ylimäärästä ja turhaa. 


Oikialla sitte on vielä tyhjiä vetolaatikoita. Lähinnä käsikoruja sisältävä laatikko, pari kynttiläsomistetta, harjoittelukynsiä (tai mitä nuo ikinä nyt onkaa oikialta nimeltää) kameran suojakotelo ja kippo mihin kerään roskat joita kynsien tekemisessä tulee, paperit, teipit jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti