tiistai 21. elokuuta 2012

Lintuja ja naikkosia

Vanhoja kynsiä en todellakaan näytä, niin rumat ne oli, mutta tämä uusi versio on julkaisukelpoinen :) kuvista ei tullu nii hyviä ku oisin halunnu, mutta toivottavasti nuista saa selvää :)

Lakkoja käytin niin montaa, että laitan ne tähän kuvin (anteeksi niiden paska laatu, kamera oli surkia)

vasen pikkurilli

vasen nimetön

vasen keskisormi

vasen etusormi

vasen peukalo


oikea pikkurilli
oikea nimetön


oikea keskisormi

oikea etusormi

oikea peukalo

Kynnet tehty siis kokonaan kynsilakoilla, käyttäen dotting toolia ja appelsiinipuutikkua apuna. Ja tällaiset niistä sitten tuli:


Vasen käsi


oikea käsiKuka arvaa mitä nuo esittää? ;) Varmaa nuo aika tunnistettavat on. käet o aika kuivat, mutta jos siihe ei kuolis... :D
En nyt oiken osaa kirjoittaa nuista kynsistä mitään. Ja eiköhän kuvat kerro jo kuitenki aika paljo.
Angry bird -kynsiä löytyy nykyään tosi paljo, ja musta on jännä että pallot, jokka esittää lintuja/possuja on voinu nui nopiaa tulla suosituksi :P Vaikka ei sillä, sulosiahan nuo on ja hauskat ja näyttävät kynnetki niistä saa.

Olisi muuten ihan hirmu kiva, jos te ihmiset jotka täälä käytte, jättäisitte jotain elonmerkkejä itsestänne! :D Klikatkaa vaikka teksin alla olevaa hymynnaamaa, jos muuta ei jaksa :)

Loppuu muutama piirustusta, mikkä oon piirtäny viime viikolla, ku katoin Nicki Minajhin Pound the alarm biisin musavideoo.
Kaks enimmäistä tehty tusseilla ja promarker:eilla( kyllä, molemmissa kuvissa on sama asento, tarkotuksella, ku toi leikatumpi versio ei onnistunu) ja vika lyijykynällä ja puuväreillä, joka ei kyllä kappaleeseen liity, mutta teimpähän kuitenki.


2 kommenttia: