torstai 16. elokuuta 2012

Vihreät on silmänsä sen

Nyt olis sitte vuorossa kynnet, jokka oon jo aiemmin maininnu. Selailin eilen oman kamerani kuvia (yleensä käytän mieheni kameraa, kun sillä saa parempilaatusia kuvia kynsistä, mutta nyt ei oo se käytettävissä....mutta niin siis, selasin niitä kuvia ja herrajestas niitä kuvia, miten hirveitä ne oli!!! Varsinki kynistä otetut... sain kuitenkin inspiraation yksistä vanhoista kynsistä ja eilen piti sitte toteuttaa ne :P ei ehtiny kauvaa olla nämä mikkä nyt esittelen...uuet kynnet esittelen sitte ku on se toinen kamera käytettävissä :)

Mutta!Etten kirjota kokonaista romaania tähän, nii siirrytää äkkiä kynsii :D 
Pohjana avonin twilight blue, jossa hienoista shimmeriä, mutta ei se kyllä kuviin asti päässy...
Koristelut tein samalla periaatteella kun näissä kynsissä, siten että kuvio syntyi roiskimalla wet and wild:in tickled pink:iä ja avonin viva pink:iä. Koristeeksi vielä muutama strassi.

                  


Testasin myös tässä postauksessa ollutta vihreää ripsiväriä. Olen omistanut paremminkin levittyviä ripsivärejä, mutta ihan hyvin tuo kuitenkin toimi. Kauempaa katsottuna vihreää väriä ei edes huomannut. Ainakaan siten että se silmille olisi pomppinut. Ja vihreä väri sopii mielestäni silmiini hyvin, kun ne nyt vihreät kuvittelevat olevansa :P Lisäki käytin avonin colortrendin sinivihreää nestemäistä luomiväriä ja vihreää, glitteristä silmänrajauskynää. Mitä mieltä olette? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti