tiistai 18. syyskuuta 2012

Lahja lakkoja

Kuten aiemmassa postauksessani mainitsin, ostin itselleni synttäreideni kunniaksi vihreitä lakkoja. Ja äidin lahjakassista löytyikin muutama lakka lisää, mutta ihan näin montaa lakkaa en osannut odotttaa :D 
Että ISO kiitos äitille  <3

Tässäpä siis kaikki mitä sain/ostin.

Aloitetaan tylsistä, eli äidiltä sain 3 dermosilin kynsilakanpoistoainetta. Mitä nyt vähäsen kokeilin nuita, niin ihan hyvin toimi, mutta haju oli järkyttävä....tai siis joku voi pitää siitä, että poistettuaan lakat, kädet tuoksuvat ruusuvedelle, mutta minusta kyseinen tuoksu ei ole missään määrin hyvä...Tuoksu onneksi lähti hyvin kun kävi kätöset pesemässä.

Dependin kynsilakanpoistoaineen ostin ihte, ennen ku sain tietää, että saan 3 muutakin pulloa, mutta eihän nuo onneksi pilalle mee :)

Sitten jos käytäisiin läpi, ne lakat, mitä ostin itse. (mies kyllä antoi rahaa 10 €,jotta voin ostaa
 lakkoja, että kaikkia en oo omillani osanu :P) Osassa kiekoilla olevissa lakoissa on päällä vihreä/pinkki sydän näyttämässä mikä on oikea lakka  :)

Eli siis, flormar mattalakka, pretty woman PW42(vissiinki ?) ja viva la diva 126 
Oonko mää tyhymä, vai onko nuo lakkojen numerot laitettu huonosti ku en millää meinaa löytää oikiaa numerua, nimelliset lakat on paljo helpompia :D


flormar P22 ja P24 ja pretty woman PW44 ja PW49
Nämä on siis ostettu ihanaisen mieheni lahja rahalla, paitti toi viva la diva.
Pretty womanin PW44 lukuun ottamatta noi vihreet on IHANIA!
Viva la diva kicksistä, loput seppälästä pretty woman:it 1€ kpl alennuksesta.Sitte ois vuorossa äitin ostamat lakat/kynsituotteet
ekana konadin leimauslaatat M3 ja M2, settiin kuuluuu myös leimasin ja tuo pyyhkiä(?) sekä valkoinen, sininen ja punainen pieni leimauslakka.


Dermosililtä seashell (ei löydy kiekoilta, mutta siis hento vaalean punainen), muddy chocolate (näytti muuten netissä/kuvastossa paljon upeammalta...pettynyt olen tähän lakkaan...vaikka ihan nätti noin muuten, mutta tyhymää kun mallikuvat on iha väärän värisiä), amaranth (yksi minulla jo on, mutta ei toinen pahaa tee :D) ja nude pink, jota myös on jo yksi puolikas pullo. Nämä laka siislöytyvät jo kiekoilta.


Oriflame grafitti-lakat, blue, black ja pink. Ja joo...kiekoilla ovat eri järjestyksessä kuin kuvassa.. eli kiekolla järjstyksessä, pink, blue ja black.


Myöskin oriflamen lakkoja: gold, silver ja fuschia. Nykyään näisä on parempi sivellin ja korkki, mutta en siltikään pidä niistä :D


Flormar/kone helsinki:  802, 820, U16 ja U25. Jee, mullaki on nyt nuita hololakkoja :) tykkään varsinki 802:sta


Viimosena sitte miss selenen lakkoja: 140, 206, 215, 227, 221 ja 149


Valitan mahdollisia kirjoitus virheitä, mutta en millään jaksa tarkistaa tekstejä, kun olen kuumeessa...Muitakin lahjoja sain ja shoppailu reissultani löysin muutaman hyvän vaatekappaleen, mutta niistä joskus myöhemmin kun on enemmän voimia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti