torstai 20. syyskuuta 2012

vihreitä kukkia

Halusin välttämättä kokeilla uusia lakkojani heti miten. Kynsille päätyi viva la diva 126, flormar P22 ja P24 sekä yves rocher tumman vihreä lakka jolla leimasin m2 laatasta kukkia. Paremminkin olen joskus leimannut, mutta tulipahan harjoitusta :D päällyslakkana flormarin mattalakka, toimii hyvin!

Tälläiset niistä nyt kumminki tuli :) Näähän siis on tehty jo maanantaina, mutta en oo jaksanu sairastelun vuoksi näitä tänne laittaa.

Nyt ei järki kule nii paljoo että keksisin nuista kynsistä mitää järellistä sanottavaa, joten taijan olla sanomatta mittää... :D Pitäs tehä enkun esitelmää, mutta ajatus siitä, että pitää esittää koko luokan eessä englanniksi jottai ahistaa...eikä siinä saa ees olla tekstiä, mitä vois lukkee, ku pitää osata muodostaa englannin kielistä puhetta ilman apua kuulemma...ja mulla on kyseisestä aineesta hyväksilukuki, että se opettaja haluaa vaa nähä ku toiset kärsii, naama punasena tärisee ja änkyttää -.- että ei vois vähempää kiinnostaa....

Jotenka taijan kuluttaa aikaa johonki tarpeettomaan :P Kuten blogin päivittämiseen ym. Ihastelkaapas muuten mun ensimmäistä kukkaa tässä uuesa asunnossa. saa nähä kauvan tuo pysyy hengissä :D Mutta on se ainaki nätti <32 kommenttia:

  1. Orkidean hoitaminen on yllättävän helppoa, sain yli vuos sitten tuparilahjaksi kaverilta sellasen ja mulla ei oo koskaan säilyny kasvi nuin kauan hengisä :DD Kaveri anto lapulla hoito-ohjeet et upotetaan veteen kerran viikossa ja lannoitus kerran kuussa muttei kukinnon aikaan. Noh, mä upotan sitä veteen aina sillon ku muistan enkä oo kertaakaan lannottanu, ja kaikeksi yllätykseksi se kasvatti tänä kesänä uuet oksat ja _ihan simona_ kukkia! Kaveri kysyki et ei kai tuo oo se sama minkä hän sillon anto, et mitä oon teheny sille ku se kukkii nuin maan perkeleesti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sitä se kukkakauppiaski sano, että helppo hoitonen ja että lannostus kerran vuojessa, vois onnistua sultaki nii harvon :P Mutta määhän oonki onnistunu tappaa monta kaktusta ja yhen rahapuun, jotka molemmat on MUKA tosi helppo hoitosia, että mun taijot on välistä aika hataria :D toivotaan kuitenki että tuo pysys hengisä :)

      Poista