sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Materian tuomaa onnea

Elikkäs vuorossa ois muutaman ostoksen esittely.Näähän nyt sitte kaikki on äitin ostamia :D Oma rahatilanne ei tälläsiä ostoksia sallis... Suurempia selityksiä en rupia selostaa, kuvat kertokoot kaiken tarpeellisen.

Espiritin villamekko. hihat ei oo koko pitkät ja helma ylettyy polven yläpuolelle. Hieman kutitti, mutta eiköhän se ensimmäisen pesun jälkeen helpota :)Toisena tällänen vero moda paituli/tunika. ihanan värinen <3 kaula-aukko hieman hankala, meinaa nimittäin tisut tulla näkyvii, mutta onneksi alle voi laittaa topin :P takana kaula-aukosta lähtee neljä kultasta/beigeä nappia koristeena, en saanu järkevää kuvaa, nii nyt ei sitte kuvaa oo...

Kolmantena vaatteena on onlyn pontso. Karvanen huppu vähä hirvitti, mutta muuten tosi ihana ja lämmin :) Tykkään tosi paljo nuista vähä näkyvistä napeista, ne on sellaset vanha ja kuluneen näköset :)

Laylan magneetti lakka, velvet groove


Ihanimpia ja parhaimpia tusseja mitä tiiän, eli pro markereita + säilytys kansio kynille ja pro markereille sopiva piirustuslehtiö.


Kahet kengät, toiset Kärkkäiseltä, alennuksesta ja toiset zalandosta. En oikiastaa nuita valkosia saappaita tarvis, mutta toisaalta olivat nii hienot ja halvat, että oli pakko saada :D Kumisaappaat on taas äitin ostama synttärilahja. Astetta ihanammat ovat <3
 Että tämmösiä ihanuuksia oon saanu :) Mitäs tykkäätte?

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia :--)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  2. Vatteet on tosi ihanan näköisiä.Ja nuo kengät...aivan upeat:)

    VastaaPoista