keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Taiteilua

Tällä kertaa ois vuorosa mun piirustuksia.  Mutta enne sitä, esittelisin yhen lakan. Mulla ei oo ollu varmaa vuotee sellasia lakkauksia, mitä ei ois jotenki koristeltu tai misä ei ois jotai efektiä ollu, mutta nyt on.En nimittäin millään jaksanut ruveta koristeluja värkkään...fiksuna sitä ois laittanu valkosen lakan alle, mutta enpä  ollu, nii sain laittaa 4-5 kerrosta. Kyseessä siis flormarin miracle, U25 . Sininen ei sovi mulle yhtään, mutta muuten kyseessä aivan ihana lakka (peittävyyttä lukuun ottammatta, edelleenkin kärjet kuultaa, mutta lakkakerroksesta ois tullu liian paksu) Kuvassa ei näy mutta lakassa on myös violettista shimmeriä.


Sitten piirustuksiin. Ensin vuorossa miehen kuksajaispukuun tehtyjä töherryksiä. Heidän luokan teemana oli "piirretyt", eli heillä kaikilla oli päällään valkoiset haalarit joihin oli piirretty piirros/sarjakuvahahmoja + ohikulkijat saivat myös taiteilla. Minähän sitten piirtelin miehen haluamia hahmoja. Kaikki hahmot piirretty vapaalla kädellä( otin kyllä kuvasta mallia, että ei ihan ulkomuistista kuitenkaan :D) osa värittämättömiä, kun mieheni teki sen itse koulussaan. Itselläkin olisi ollut värittämiseen sopivia värejä, mutta toisin kuin mieheni luokkakaveri, minä en omia pro markereitani moiseen turhuuteen tuhlaa :D

Käytön jälkeen en uusia kuvia ruvennut ottamaan, sen verran pahasti haalari alkomaholille haisi....
Toisena sitten isompi työ. Ajatus lähti siitä, kun mieheni kanssa nukkumaan mennessä keskustelimme pehmolelu määrästäni ja siitä, että kaappien ovien tulee olla kiinni, kun nukkumaan ruvetaan. Jossain vaiheessa keskustelua päädyimme ajatukseen, että pehmoleluni suojelevat minua möröiltä, ja pitävät ne kaapissa. Tästä inspiroituneena tein ensin koulussa luonnoksen, joka siis on tuossa sivussa.

Tämän jälkeen halusin tehdä isomman ja paremman version. Jälki olisi ollut parempaa, jos olisin valinnut erilaisen paperin. Pro markerit joita käytin, tahtoivat levitä minne sattuun, ja sen huomaa kyllä... Perspektiivikin heittää ja väritys ei ole niin tasaista kuin olisin halunnut, mutta minkäs voi ku ei ossaa :D

Ensin siis koko kuva, ja sen jälkeen muutama yksityiskohta. Yksityskohta kuvat on pienikokosia, mutta klikatkaa suuremmaksi, jos enempi kiinnostaa. Niin ja kokohan on sitten A3 :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti