sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Loman loppu

Ompa loma tuntunu tosi lyhyeltä...huomenna alakaa taas arki,eikä nii millää kiinnostas! koulustaki on järkyttävä määrä tehtäviä, mutta toivottavasti sitä sais aikaseksi tehä ne joskus :D

Mutta nii, nyt ois vuorossa vanhat kynnet ja muutaman uutuuden esitteleminen. :)

Näitä kynsiä tehdessäni tarkoitus oli tehdä liukuvärjäys, mikä onnistuikin ihan hyvin. Mutta koristelut menikin sitten niin pilalle, että lakat piti poistaa ja tehdä kaikki uudestaan, enkä jaksanut enää liukua uudestaan värkätä...Lopputulos kuitenkin ihan kiva :)

Sitte ois vuorossa kengät, jollasia oon hipuillu jo pitkään! Nimittäin  kiilakorkotennarit! Väri on mitä ihanin ja sopivat hyvin jalkaan, ei tarvinnut edes kävellä muotoon, kun sopivat niin hyvin heti :) On kiva saada vähän lisäpituutta kun on oikeasti lyhyt.

Kävimme perjantaina ikeassa ja mm. tällaisia lähti mukaan. Söpö tarjotin kakuille ym. Olen etsinyt pidempään sellaista moni kerroksista muffini tarjotinta, sopivaa löytämättä. Mutta olkoot tuo tarjotin korvikkeena siihen asti :P tyynyn ostin lähinnä matkustamiseen, varsinkin kun tykkään nukkua kaikki junamatkat :)

Yritän uusista lakoistani saada postauksen aikaiseksi, mutta onnistuin sotkemaan kiekoilla olevat lakat, niin etten tiedä kaikista mitä lakkoja ne nyt ovat :D mutta kunhan tämän ratkaisen, laitan lakat tänne näytille :)

2 kommenttia: