tiistai 23. lokakuuta 2012

Suklaa on nannaa!

Pitäisi tehdä minimissään 5 sivuista kasvatusta käsittelevää esseetä, jonka palautus on ensi sunnuntaina...yritin ehkä kymmenen minuuttia,jonka jälkeen luovutin...pää on ihan tyhjää täynnä, eivätkä kasvatuksen arvot tai johdonmukaisuus juuri tällä hetkellä päähän asti päädy.

Yritän nyt lohduttaa iteäni sillä, että tein tänään puhtaaksikirjoittamista vaille valmiiksi työharjoitteluun kuuluvan toimintaympäristön kuvauksen ja ohjaajani kehui oppimispäiväkirjaani ja näyttösuunnitelmaani.

Mutta siis välttelen tässä nyt oikeiden töiden tekemistä ja alkuun esittelen ihanan ja erittäin helpon jälkiruuan. Joka on UUNISUKLAABANAANIT. Mieheni ehdotti näitä viikonloppuna. En aikaisemmin moisia ollut tehnyt, mutta googlettamalla löytyi yksi jos toinenkin ohje. :)


me teimme tälläisella ohjeella:

  • Tee veitsellä banaaniin syvä viilto, kuitenkin niin, ettei se mene läpi. Jätä banaanin molempiin päihin noin sentti leikkaamatonta aluetta. Jos viilto ulottuu päästä päähän, banaani hajoaa helpommin.
  • Asettele suklaa palaset viiltoon. Joissain ohjeissa suklaata oli banaania kohden useita paloja, mutta pienempikin määrä riittää. Meillä esimerkiksi oli vain kaksi palasta per banaani, ja hyvin riitti :) Helpoiten suklaan saa banaanin sisälle avaamalla kuorta hieman ja survomalla palan viiltoon. Ei haittaa ollenkaan vaikka banaani menisi hieman mössöksi!

  • Kääri banaani folioon. Jokainen banaani omaan kääreeseen. Mitä tiiviimpi kääre, sitä keltaisemmaksi banaani jää. Jätä kääreen ja banaanin väliin kuitenkin tilaa, ettei suklaa jää kiinni folioon!

  • Laita banaanit uuniin 175 asteeseen ainakin vartiksi. Meillä banaanit olivat sen vartin, mutta olisivat saanet olla ehkä hieman pidempään, niin banaanista olisi tullut pehmeämpi, mutta hyvää se oli vaikkei banaani muussia ollutkaan :)
  • Avaa kääreet varoen ja asettele banaanit lautaselle. Banaanien kanssa voi tarjota mm.jäätelöä.


 Eiväthän nämä mitään kauniimpia jälkiruokia ole, mutta omasta mielestäni sitäkin paremman makuisia! <3Ja sitten vielä! Pääsin Lepikossa kuhisee-blogin kynsikilpailuun finaaliin :) linkistä pääsee suoraan kilpailun äänestykseen. Tällaisilla kynsillä osallistuin:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti