tiistai 6. marraskuuta 2012

Gangnam style

Nyt ois hirmusesti kaikkee mitä vois postata, mutta ainakaa tällä viikolla ei pahemmin aikaa oo....Viime viikonlopulla oli tarkotus parit halloween kynnet ja leipomukset julkasta, mutta kävi sillee hassusti että miehen kavereita tuli kylää. Ja sitä ennen kävin kirjakaupassa,mikä tarkottaa sitä, että en oo ollu tällä planeetalla muutamaan päivään :D Tämä on tietty haitannu koulutöitä jonku verran, mikä taas tarkottaa, että ne on nyt kunnolla eessä ku palautupäivät uhkaa lähestyä...

Mutta siis, tämä ihanuus on estänyt normaalin elämisen! Eli siis Perillinen-kirjasarjan päätösosa Perillinen (vaikkakin viides osa on vissiinkin tulossa. Näin näissä aina käy, että kirjailija aikoo tehdä tietyn mittaisen kirjasarjan ja kun huomaa, että se menestyy hyvin, päättääkin kirjoittaa vielä muutaman osan :D) Mutta joo, tämä reilu 900 sivuinen opus oli aivan upea! Tykkään Paolinin tyylistä kirjoittaa ja vaikka koko kirjahan perustuu jatkuvaan tappamiseen, on sisältö kuitenkin monipuolinen ja mielenkiintoinen :)


Voisimpa tähän vielä esitellä yhdet kynnet, joissa oli kiva idea, mutta toteutus ei onnistunut niin hyvin kuin oli tarkoitus...Ilmakuplien määrä oli järjetön (ja tähän väliin myönnän, että muokkasin moiset ärsyttävyydet kuvista pois, joten älkää ihmetelkö miksei niitä näy järjetöntä määrää :D en olisi muuten kehdannut niitä täällä esitellä)

Lakkoja oli niin montaa, etten muista kaikkia, mutta tuo vaaleanpunainen on oriflamen pastel pink

Idea kynsiin löytyy TÄÄLTÄ



Päivityksiin voi tulla nyt pitempikin tauko, riippuen siitä miten ahkerasti teen koulutehtävät :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti