maanantai 12. marraskuuta 2012

Kolmet lakkaukset

Sain tänään isoimman ja vaikeimman koulutehtävn palautettua, nyt ei ole jäljellä kuin muutama vaivainen tehtävä! Joten jos nyt olisi aikaa päivitellä blogia :)

Tänään olisi vurossa ne myöhäiset halloween kynnet ja yhdet muutkin kynnet. Ekana tälläset, joista tykkäsin tosi paljo. Pohjalla avonin lakkoja, mustaa ja oranssia ja koristelut oriflamen koristelulakalla. Näitä oli vaikia kuvata, ku aina johonki kohtaan tuli heijastus, joka peitti koristelut...


Toiset ei ollu nii kivat, mutta ainaki työharjottelupaikalla oppilaat oli sitä mieltä että nää oli hienot. Tummempi lakka oriflamen passionred (mikäli oikein muistan) ja kirkkaan punainen on miss selenen 140

 Kolmannet kynnet onki sitte kokenu kovia, nimetön nimittäin piti leikata ihan miniksi...oli niin hauras ja säälittävä. Nyt kyllä on lyhentyneet kaikki kynnet, ku alkoivat taas kaartumaan niin että kynnen reunat painoivat kipeästi sormeen...ja ainut mikä auttaa, on se että ne katkasee. Ohan välistä kiva olla lyhyillä kynsillä :)
Mutta näissä kynsissä on ihanaa miss selenen (206) sinistä, joka on vaikia kuvattava, koska se näyttää huonossa valossa ihan mustalta..keskellä OPI simmer and shimmer rajaukset tehty oriflamen mustalla koristelulakalla.

              
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti