perjantai 16. marraskuuta 2012

Monster mash

Mimaxin tämän kuun tarjous on kaikki china glazen ja orlyn lakat -20% ja minähän tämän tarjouksen hyväkseni käytin. Tilasin siis ensimmäiset lakkani näiltä merkeiltä. Aiemmin en ole raaskinut ostaa, kun hinta on kuitenkin niin korkea....Tänään esittelyssä orlyn monster mash, joka on aivan ihastuttava vihreä glitterlakka. Minulla ei tämän tyylistä lakkaa olekkaan ennen ollut. Siis tälläistä isoja hex glittereitä sisältävää lakkaa, pidän kovasti, vaikka poistaminen on vaikeaa...
Yksinään tällä lakalla on aika vaikeaa saada peittävää jälkeä. Kerroksia saa laittaa aika monta. Lakka levittyi aika hyvin, vaikka glittereitä sai välistä hieman onkia pullosta, että tarpeeksi sai. Kuivui aika hyvin, vaikkakin onnistuin useamman sormen tuhoamaan ennen kuivumista...oma vika kylläkin.  Halusin kuitenkin kokeilla, miten saisin peittävää jälkeä. Pohjalle laitoin O.P.I:n Gargantuan green grape-matte:a, mikä peittikin sopivasti pienet raot, mitä monster mash.ista jäi. Päätin tehdä näiden kynsien tekemisestä kuvallisen ohjeen :)
1. Lakkaa kynnet pohjalakalla
2. Lakkaa kynnet sopivan sävyisellä pohjalakalla
3. Lakkaa glitterlakalla pari-kolme kerrosta
4. Koriteluihin tarvtset mustaa lakkaa ja appelsiinipuutikun. Minulla koristelu ohjeet tehty mallitikulle, kun en kuvia tajunnut kynsiä lakatessa ottaa.
5. Ensin suora viiva jompaan kumpaan reunaan. Aloita kiemuran tekeminen niin, että hahmotat loppuosan kaaren suoran viivan viereen.
6. Jatka kaaren tekemistä suoran viivan päästä ja yhdistä kaarevat osat.
7. Tee kaaren sisäosasta spiraalin tapainen. Lisää pari pistettä kynnen kärkeen suoran viivan lähelle.
8. viimeisenä kerros tai pari päällyslakkaa.

Kuvat kertovat varmaan selvemmin mitä pitäisi tehdä, en ole kovin hyvä tällaisessä kirjallisessa selityksessä :Dvalmiit kynnet näyttävät siis tältä:

oli muuten vaikea kuvata näitä, kun valotus on ihan surkea tähän vuodenaikaan...
Pitäisi värkätä sellainen light box.


4 kommenttia:

 1. Ohhoh wau :o Ihanan blingiä! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin ihana lakka! Luonnossa kimateli vielä enemmän :)

   Poista
 2. Nätti se on tuokin! Mä himoitsen Miss Conductia kun se on ollut monesta paikasta loppu mutta postikulut on sen verran kovat, että yhdelle lakalle tulisi hintaa 15€...liikaaaaaaaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On Miss Conduct:kin ihana ja jos hinta ei tosiaan olisi niin järkyttävä, voisin itsekkin tilata kyseisen lakan :)

   Poista