torstai 15. marraskuuta 2012

Tänään oli työharjoittelun arviointi keskustelu. Vihdoin kaikki on ohi! (kunnes on taas parin kuukauen päästä uus harjottelu)

Tuossa vieressä on kuvia lakkauksista joita ooon harjotellu, osa on sellaisia, mitkä ovat päässeet kynsille ja osa vain harjoituksia tai kokeiluja.


Tänään olisi vuorossa kuitenkin ihanaisten kissojen kuvia :) Kuten aikaisemmin mainitsin, kävin viikonloppuna kotona. Jostain syystä kamera sattui olemaan mukana ja minhän kidutin kissojamme ottamalla niistä monen monta kuvaa. Parhaat pääsevät nyt tänne!

Mörkö-kissaani oli tosi vaikea kuvata. Hiivatin musta karvakasa muuttui salamavalossa mitä kummallisemman väriseksi ja ilman salamaa kuva muuttui sumeaksi huonon valon takia...Tämä kuva kuitenkin onnistui hyvin :)


Katsokaa nyt, ei tuosta saa selvää...muuta kuin, että joku karvakasa siinä nukkuu :D

Toisessa kuvassa valtotus on huono, mutta voi miten söpö tuo on kieli ulkona! Tätä aikaisemmin Mörkö oli siis syönyt jotain hyvää, ja naamahan pitää syönnin jälkeen puhdistaa :P

Tämä kukkapurkissa seikkaileva kissa on Pirskatti, josta on jo aiemmin täällä ollut kuvia. Toki on tainnut jonkin verran kasvaa :) En tiedä mikä viehätys tuossa kukkapurkissa on, mutta siitä se katseli pidemmän aikaa maailman menoa.

Olen ihan varma, että Pirskatti hymyilee tässä kuvassa :)

Viimeisenä Pirskatin äiti, Rusina (eikös ole söpö nimi?) joka kuvanotto hetkellä oli juuri heränny muiden kissojen mekastukseen. En myöskään ymmärrä mielenkiintoa nukkua paperilaatikossa :D

3 kommenttia:

 1. Pirskatti <3 Voi miten höppänä! Varmaan herätti minun huomion kaikkein eniten, koska meilläkin on harmaavalkoinen kissa. Tuli ihan Misu mieleen. :D Voi miten söpöjä kyllä muutkin ovat. Aaaa, mä haluan kymmenen kissaa. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Kissat on kyllä nii ihania! minä haluaisin mustan, pitkäkarvasen kissan :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana toi Pirskatti :D

  VastaaPoista