perjantai 14. joulukuuta 2012

Joulukalenteri, 14.luukku

Neljännestätoista luukusta paljastuu jouluinen haaste!

Sain künsii-blogin Hannelelta jouluisen haasteen, kiitos tästä :) Tässäpä haaste nyt olisi.

Kysymykset:

1. Lemppari talvikynsilakat?
Minulla ei oikeastaan mitään tiettyä lakkaa ole, mutta talveen sopiva mielestäni hyvin punaiset lakat, kuten gina tricot formula one, dermosil amaranth ja golden rose 106

2. Lemppari talvihuulituotteet?
Tällä hetkellä käytössä  body shopin hamppuhuulirasva, mikä toimii hyvin, sillä huulet eivät ole rohtuneet tai suupielet vuotaneet verta :)

3. Eniten käytetyt vaatteet talvella
Neulepaidat ja pontsot. Kovilla pakkasilla myöskin villasukat :D

4. Eniten käytetyt asusteet?
hmm...minulla nyt tietenkin on korvakoruja korvissa ja sydänkaulakoru, mutta taitavat olla suunnilleen samat niin kesällä kuin talvellakin. Ulkona tulee käytettyä paljon vihreää huivia (mikä ei ole oikeastaan talveen sopiva, mutta kuitenkin sen verran iso, että sillä saa kasvot peitettyä kylmältä)

5. Lemppari tuoksut tai kynttilät?
Eniten pidän partylite:n mansikkaraparperista ja hunajamelonista, mutta jos jokin jouluinen pitäisi valita, niin viettelevä viikuna ja  ihastuttava omena ovat mielestäni  hyviä tuoksuja :) Minullahan siis ei muun merkkisiä tuokukynttilöitä ole.  Halpiskynttilät yleensä savuttavat ja niissä tuoksu on samea...Onneksi äiti usein täyttää kynttilä varastoani, itsellä ei siihen olisi varaa :D

6. Lemppari juoma?
Sanotaas vaikka fiesta del sol –valkoviini :P

7. Lemppari jouluelokuva?
Hmmm....katselen vähän kaikkia, niin lastenelokuvia kuin aikuisillekkin suunnattuja jouluisiaelokuvia...enkä nyt oikeen mitään erityistä keksi...Joulupukki ja noitarumpu on kiva :)

8. Lempi joululaulu?
Joulumaa on ihan kuunneltava ja nuista jouluohjelmista tuli mieleen että Walking in the Air  on myös kaunis laulu

9. Lempi jouluruoka ja herkku?
Jouluruoka on varmaankin se lohi ja herkku...meillä on kotona aina niin montaa eri makeista että en osaa päättää :D mutta joulutortut luumuhillolla kyllä ehdottomasti kuuluu jouluun :)

10. Lempi joulukoriste?
Kotini sijaitsee joen varressa ja jotta pihalle pääsee, tulee ylittää puro. Puroa ei pahemmin hyppäämällä ylitä joten siltahan siinnä on. Tämä selitys siksi, että isä on tehnyt sillan kaareen tähtikoristeen. Mikä on mielestäni hieno ja ihanan uniikki  (ei ollut sinä vuonna kun minun piti vaihtaa siihen valot...kesti ikuisuuden ottaa edelliset irti ja uudet paikalleen!) Piirsin nyt tuollaisen hienon hahmotelman, mutta eiköhän jossain vaiheessa tänne ilmesty ihan oikeakin kuva :)


11. Mikä on ykkösenä joululahjalistallasi?
Ompelukone

12. Mitkä ovat  joulusuunnitelmasi?
Suunnitelma on vielä epäselvä, mutta eiköhän joulu etene jotakuinkin niin, että alkuun vietetään joulu minun vanhempien luona,pikkusiskon luona käy varmaan pukki ja mummut ja pappa tulevat varmaan myös. Pukki  jakaa lahjat ja sitten syödään ruoka. Olemme varmaan myös päivän kotonani ja katselemme jouluohjelmia pikkusiskon kanssa, vaikka taidan olla minä kiinnostuneempi niistä kuin sisko :D Iltapäivästä siirrymme mieheni porukoiden luokse viettämään heidän kanssaan iltaa. Olen kerran heidän seurassaan joulua aiemminkin viettänyt ja vaikka olo oli hieman ulkopuolinen, enkä ollut tottunut niin suureen ihmismäärään ja sosiaalisuuteen, oli joulu heidän seurassaan mukavaa. Tulee vähän kuin kahteen kertaan joulua juhlittua :D kun lahjat ja jouluruuan saa kahteen otteeseen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti