lauantai 15. joulukuuta 2012

Joulukalenteri, 15.luukkuviidennestätoista luukusta paljastuu tuto kissakynsiin!


Tämä postaus tulee nyt hieman myöhässä, kun en eilen jaksanut tätä laittaa julkaistavaksi....ja tänään sitten heräsin vasta puoli yhdeltä, koska eilen oli luokan pikkujoulut :P

Olin kerranki ahkera ja kuvasin lakkauksen jokaisen vaiheen. Ja kun kuvia sitten tuli otettua, päätin ihan tutoriaalin tehdä, toivottavasti tästä on jotain hyötyä jollekkin :) Tässä käyttämäni liukuvärjäys on monivaiheinen ja hankalampi, kuin mitä blogeissa yleensä näkee, mutta tällätavoin saa todella tasaisesti liukuvan värin. Toivottavasti tuosta selitykstä saa jotain selkoa, olen huono kirjallisen tekstin tuottamisessa....

Valitse haluamasi määrä eri sävyisiä (tässä tapauksessa vihreitä) lakkoja, minulla käytössä 6 eri lakkaa, plus tuo essence.

1. Lakkaa kynnet haluamallasi lakalla (vaaleimmalla lakalla jota kaytät)
2. Töpöttele kynsiin seuraavaa lakkaa, niin että kynnen alkuun jää ensimmäistä lakkaa näkyviin. Tekemällä useita kerroksia, niin, että joka kerroksella jättää enemmän kynttä töpöttelemättä, saa aikaan liukuvärjyksen, missä lakka on tummempi kärjestä.
3. Toista sama vaihe uudella lakalla, niin että lakka 1.stä ja 2:sta jää molempia näkyviin.
4. Sama uudelleen neljännellä lakalla. Jokaisen lakan myötä töpöteltävä osio siis pienenee.
5. Töpöttele ihan kynnen kärkeen tumminta lakkaa.
6. Saadaksesi todella tasaisen värin liukumisen, lakkaa jotain hyvin ohutta ja huonosti peittävää lakkaa ohut kerros kynsille.
7. Tässä vaiheessa kynsille lakataan päällyslakka tai jokin efektilakka.
8. Puhdista kynsinauhat ja yli menneet lakat.
9. Tee kynsiin koristelut.


Kun kynsillä sitten on kaunis tasainen liukuvärjäys. On koristelun aika! ja tässäpä on ohjeet miten minä kissat kynsille tein :)

Ja huomasin juuri että viimeisessä osassa on kirjoitusvirhe...mutta en jaksa ruveta sitä korjaamaan, joten ei voi mitään tuossa nyt lukee "späällyslakka" 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti