perjantai 29. maaliskuuta 2013

Suklaa pannacotta

Alkoi suklaahammasta kolottamaan viikolla ja tässä tulos: 
Ihanan suklainen ja makea jälkiruoka, suklaa pannacotta.

Tähän herkkuun tarvitaan kermaa 6dl ja 200g suklaata sekä 3-4 liivatetta.
Laitetaan liivate kylmään veteen likoamaan.
Kiehautetaan kerma, sulatetaan suklaa kerman joukkoon. 
Kiehautetaan tilkka vettä, johon sulatetaan liivatelehdet. 
Sekoitetaan liivate kerma/suklaaseokseen. 
Kaadetaan seos muotteihin ja laitetaan pariksi tunniksi jääkaappiin. 
Irrotetaan pannacotta muotista ja laitetaan se lautaselle.
Koristellaan kinuskikastikkeella, mustikoilla ja kermavaahdolla.
Nautitaan <3


3 kommenttia:

  1. kuinka monta annosta ja minkä kokoisia annoksia ohjeesta tulee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. n. 6 reilu desin kokoista annosta tai kolme reilun 2 desin annosta

      Poista