sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

SWAP Künsii-blogin Hannelen kanssa

Künsii-blogin Hannele halusi synttäreidensä kunniaksi swap:ata ja hän valitsi minut parikseen, koska lupasin tehdä synttärikortin. Kun hän julkaisee oman postauksensa, laitan tänne linkkiä. Linkki tulisi nyt sitten tässä: Hannelen postaus. pahoitteluni, kun tuo ilmestyy tänne näin myöhään, mutta olen hajamielisenä unohtanut tuon jo kahdesti... Tämä oli siis ensimmäinen swap:paukseni ja kokemus oli kyllä positiivinen! Ehdottomasti haluan kokeilla tätä uudestaan joskus :)

Mutta tässä olisi esittely, siitä mitä minä sain:

Kaikki sulassa sovussa samassa kuvassa :)
Sitten vielä hieman tarkemmin esiteltyinä

1. Kaulakoru: ei varmaan tule usein käytettyä arkena, kun on noin pitkä, mutta ehdottomasti jossain hienommassa tilaisuudessa tulee käytettyä!

2. Koko kynnen tarroja: saa nähdä osaanko käyttää, ei ole nimittäin kokemusta tällaisista. Pääsenpähän kokeilemaan. Tosi söpöjä pääkalloja, olen näitä joskus ihastellut kaupassa, myöskin tuo vihreä pohja on ihana ;)

3. Kynsikoristeita: nämä olivat jänniä, olivat nimittäin hyvin taipuisia, toisin kuin fimot! Näitä piti heti kokeilla kun vaihdoin lakkaukset. Kerron näistä enemmän kun j-lakka abc-haasteessa tulee kohdalle :)

4. Kajali: kiva harmaa. Tätä jo kerran kokeilin ja tykkäsin kyllä.

5. Luomiväri: Ihana kimalteleva violetti luomiväri, en ole viellä kokeillut, kun päiväkotiin (työharjoittelupaikka) ei viitsi mitään hirveän näyttävää meikkiä laittaa :D

6. Kynsilakka: tosi kaunis sininen lakka! Kuvassa lakan koko ihanuus ei pääse oikeuksiinsa, mutta joka tapauksessa ihana :)

Salmiakit taisin syödä paketin saapumispäivänä samalla kun luin pääsykoemateriaalia. :PPostaus tahti pysyy aika sälittävänä varmaan vielä pari viikkoa, sillä pääsykokeet lähestyvät uhkaavasti ja samalla opettajani päätti tehdä työssäoppimisen aikataulutuksen todella tiukaksi, hirveällä kiireellä saa tehdä kaikki tehtävät!

2 kommenttia:

  1. Kiva, jos tuotteet olivat mieleen :)
    Mä tykkäsin tosi paljon kaikista, mitä sä lähetit :))

    VastaaPoista
  2. Ihania juttuja oot saanu! :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista