torstai 4. heinäkuuta 2013

Enemmän ja vähemmän tarpeellisia ostoksia

Tässäpä muutama ostos, jotka on tässä kevään ja kesän aikana tullut ostettua.

Olen jo pitkään haaveillut korutelineestä. Sellaisesta naisen vartalosta/mekosta, mutta kaikki vastaan tulleet telineet ovat olleet rumia, liian pieniä tai aivan liian kalliita. Tämän kaunokaisen löysin Vintikki-nimiseltä kirpparilta. Hinta taisi olla 8€. Seuraavaksi pitäisi löytää sormuksille ja korviksille jokin hyvä teline. Olen kyllä  miettinyt, että tekisin sellaisen itse, mutta en ole vielä saanut ideaa enempää aikaiseksi.

Juliste on myöskin kirpparilta, tai oikeastaan peräkonttikirppikseltä. Myyjä oli kertonut, että juliste on ostettu Ranskasta.En sitten tiedä oliko puhunut totta, mutta 5€ ei ole paha julisteesta ja raameista jossa on lasi. Kiitos ihanalle miehelleni, joka osti tämän :) (älkää välittäkö kuvassa olevista heijastuksista)
Glitteristä ostin jonkin aikaa sitten muovisia hiuslenkkejä kun Erika blogissaan niistä kertoi. Toimivat tosi hyvin! Lenkkiä ei tarvitse kiristää,vaan se pysyy hyvin paikallaan itsekseen koko päivän. Eikä nuo myöskään revi hiuksia mukaansa kun niitä ottaa pois. Koristekampa myös glitteristä.

The body shopista kävin ostamassa kasvovoiteen, jossa on suojakerroin. Tämä on tarkoitettu niin yksinään kuin meikin allekkin. Hyvin toimii ainakin minulla. Olin viime lauantaina melkein kokopäivän ulkona auringossa, eivätkä kasvot palaneet. Nenä punersi hieman illalla, mutta aamulla väri oli jo normaali. Niskat, hartiat ja kädet sen sijaan poltin,kun unohdin oman aurinkorasvan kotiin ja anopilta lainaamaani voidetta en tajunnut  laittaa kuin aamulla. Olisi pitänyt lisätä päivällä...Onneksi enään ei näy kuin epämääräisiä rusketusraitoja :D

Voide on nimeltään VITAMIN C DAILY MOISTURISER. Suojakerroin on 30 ja hintaa 26.80€, mikä on tosi paljon, mutta aine on tosi riittoisaa, voidetta ei tarvitse kuin alle herneen kokoisen nokareen ja se riittää  kasvoille ja korville.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti