perjantai 11. lokakuuta 2013

Sekalainen seurakunta

Alkuun ajattelin, että postailen nämä vanhat kynnet erissä. Mutta selatessani kuvia, joita en ole lajitellut (laitan kaikki julkaistut lakkaukset ym. kuvat kansioihin, jotta kuvat eivät olisi ihan sekaisin) nämä aina olivat häiriöksi ja kuvia alkoi kerääntyä hirvittävä määrä..löytääkseen uusimmat, täytyi selata vähintäänkin kilometrin verran kuvia alaspäin...eivätkä nämä nyt niin hienoja kaikki edes ole, että tarvitsisivat oman postauksen (siksi nämä varmaan ovat jääneet lojumaan), joten tässä olisi kaikki vanhat lakkaukset, enemmän tai vähemmän selitettyinä!

Viuhkasiveltimellä tehdyt pinkit kynnet (viivat tehty wild and mild hypnotic pohjalla muistaakseni gina tricot pink candy)
Musta crackle -lakka ja alla sekalainen seurakunta eri lakkoja (näistä en tykännyt yhtään!)


 


Vihreät pilkkukynnet, joissa kiva idea, mutta en vain osaa käyttää dotting toolia...
Oriflamen gold ja avonin (en muista mikä) lakka. Raja tehty leikkaamalla kuviosaksilla kynsilakkapalasia.


Valuma kynnet, joissa värit ei vaan oo kivat...

Maalattuja kukkia, osa näyttää ihan hienoilta, mutta lehdet eponnistuivat kokonaan :(Pinkit kynnet leimauksilla. Näistä tykkäsin kovasti ja leimauksetkin onnistuivat ihan kivasti!
Upea vihreä metallinhohtoinen classic:in 08 lakka, jonka meinasin heittää seinään kun tällä lakkasin, tämä lakka raidoittuu ihan hirveästi!!

Joku lakkaus, jota katoessa sopii mietti mitä oikein yritin tehdä :D
Kesäiset pinkit kynnet, joissa glitter valumat. Nää on kivan yksinkertaset. :) En muista lakkoja joita käytin.


Lopuksi oriflamen true red. Upea punainen lakka, harmiksi vain aika lirua...kuvia on kolme ja lakka näyttää kaikissa eriltä, mutta silti oikealta! Lakan väri nimittäin  muuttui tosi paljon riippuen valaistuksesta! (sormet ovat kyllä kummallisen väriset kaikissa kuvissa, mutta en viitsinyt ruveta värkkäämään muokkauksen kanssa, kun lakka itsessään on kuitenki oikean näköinen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti