maanantai 2. joulukuuta 2013

Luukku 2/Lumihiutaleita ja jäähuurretta


En yleensä pahemmin joulukoristeluihin jaksa panostaa, mitä nyt muutama jouluvalo tulee laitettua, mutta tänä vuonna sain inspiraation, joka oli pakko toteuttaa!

Teimme töissä lasten kanssa lumiukko-ikkunakoristeita, joiden sisälle tuli paperilumihiutaleita. Siinnä kun samalla leikkelin lumiukkojen sekaan ikkunoihin lumihiutaleita koristeiksi, niin päätin tehdä myös omaan ikkunaan jotain hienoa. Tiimarista kävin ostamassa (vielä kun on mahdollista) christmas traditions ice crystals spraytä, jolla siis saadaan aikaan ikkunaan/peiliin jääkiteitä ja huurretta. Sitten leikkelin paperilumihiutaleita, joista yritin saada mahdollisimman erikoisia. Laitoin valmiit hiutaleet ikkunaan sinitarralla haluamiini kohtiin. (Näinkin ikkuna olisi jo näyttänyt kivalta)


Seuraavaksi sumutin spraytä ikkunaan. Oli muuten pahan hajuista ainetta...onneksi ilmastoinin sai isommalle.Kahdenkymmenen minuutin päästä ikkunaan oli tullut kiva jäinen pinta. :) Irrotin paperilumihiutaleet ikkunasta ja valmis. Lisäksi sumuttelin tätä pariin peiliin. Valitettavasti kuvaan oli aika vaikeaa ikuistaa tätä huurretta...yritäppä ottaa kuvaa läpinäkyvästä ikkunasta ja saada kaikki heijastukset pois...mutta kyllä noista nyt jonkin kuvan saa. Tuota spraytähän voi siis käyttää myös ilman mitään ylimääräisiä koristeita, ikkunoista tulee kivan jäätyneen näköisiä :) Saa nähdä miten tuon saa sitten pestyä pois :D
Kuvissa siis toinen on otettu salamalla, jotta kuviot näkyisivät paremmin. 

2 kommenttia: