perjantai 10. tammikuuta 2014

Harjoittelua ja aina niin ihanaa vihreää

Olen jo jonkin aikaa sitten ostanut uuden kameran, samsung nx 1000. En tiedä onko kuvien laatu ollut yhtään kummempi, sillä perus objektilla oli vaikeaa saada tarkennettua kynsiin. Muuten kuvien laatu on ollut paljon parempaa ja sellaisia pikselimössö kuvia ei pahemmin tule (ellei itse liikauta kameraa kuvatessa).

Nyt sitten sain joululahjaksi jonkinverran rahaa äidiltä ja mummuilta ja päätin käyttää ne macro-objektiin. Osan maksoin itse, mutta eipähän kaikkea tarvinnut itse maksaa! Objekti saapuikin sitten toissapäivänä ja nyt on sitten pitänyt opetella sen käyttöä. Valitettavasti ohjeet ovat englanniksi ja vaikka perus tekstiä suurinpiirtein ymmärrän niin kameran käyttöohjeita en tajua :D Joten hieman sokkona olen yrittänyt objektin toimintoja selvittää...lisäksi pitäisi hommata kamerajalusta, kun kamera on nyt aika painava.

Nämä kynnet on siis kuvattu macro-objektilla:


Kynsillä siis gina tricotin Pistage dream, joka on ihana vaaleanvihreä lakka jossa pullossa on vihreää shimmeriä, mutta se ei pahemmin kynnellä näy. Leimat: bundle monster laatta BM-320, lakkoina avonin noir emerald ja don't be jaded.


Ylhäällä pelkkä Pistage dream. (kuva otettu perus objektilla)
leimaaminen ei oiken ole mun juttu, ainakaan vielä. Harjoitella pitää! Jostain syystä en saanut leimasta tasaista vaan leimaan jäi koloja, joissa ei ollut lakkaa...Mutta ihan kivat nämä silti oli :) Kuvissa harmikseni lakkauksien kärjet ovat kuluneet, kun ennen kuvien ottamista kasasin miehen kanssa kirjahyllyn, joten lakkaukset vähän kärsivät. Alhaalla kuva oikeasta kädestä, jonka kuvaamista harjoittelin kameralla. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti