maanantai 3. helmikuuta 2014

Hearts

Ystävänpäivään on vielä aikaa parisen vikkoa, mutta hyvin voi jo aloittaa kaiken ystävänpäivään liittyvän! Kuten kortit ja lakkaukset :) Ensimmäisenä lakkaus, jossa kahta eri gina tricotin lakkaa: harmaa Licorece ja paljetti sydämmiä ja pinkkejä hileitä sisältävä Hearts.

Ensin pelkkä Licorece, jonka ostin gina tricotista kun piti ostaa uusi valkoinen (yhtä lakkaa kun ei gina tricotista vaan voi ostaa!). Minulla on muutama harmaa lakka entuudestaankin,mutta ne ovat joko kiven harmaita tai hieman hopeaan vivahtavia, joten en niistä yksinään ole pitänyt vaan olen käyttänyt niitä pääasiassa koristeluissa. Tästä kuitenkin tykkäsin paljon! Ihana väri <3


Seuraavaksi sitten koristelut, jotka tein Hearts:illa. Ensin lakkasin kynnet niin, että en käyttänyt lakassa olevia sydämmiä ollenkaan, mikä muuten on paljon helpompaa kuin yrittää saada niitä sydämiä matkaan. Sen jälkeen kaadoin lakkaa pullosta, jotta sain cocktail-tikulla ongittua yksittäisiä sydämmiä. Yritin ensin onkia niitä pullosta siveltimellä, mutta eihän se onnistunut. 


Pidin tästä lakkauksesta tosi paljon kaikessa yksinkertaisuudessaan :)


2 kommenttia: