maanantai 24. helmikuuta 2014

Punnitse ja säästä ostoksia

En ehtinyt viikonlopulla hurjemmin tänne blogiin mitään kehitellä, kun olin kipeänä, mutta koska kävin jonkin aikaa sitte punnitse ja säästä:ssä, niin ajatelin kertoa mitä sieltä tuli ostettua. Sielä löytää aina kaikkea hyvää!

  • Flapjack-kaurapatukoita, caramellin ja toffeen makuisia. Nämä on tosi hyviä välipaloja ja tällaista tuleekin töissä syötyä aika useasti. Tuo caramel on ehdottomasti paras.
  • Paahdettuja ja rouhittuja pellavan siemeniä. Normaalissa ruuassani ei pahemmin ole omega-3:sia (koska kala on kallista ja öljyjä jotka tätä sisältävät, tulee harvemmin käytettyä), joten näistä saa niitä hyvin. Olen laittanut näitä aamurahkaani. Suosittelen muuten aamupalaksi maustamatonta rahkaa, johon lisäät marjoja, rouhittuja pellavansiemeniä, hieman hunajaa ja mysliä. Nam nam :)
  • Luomu mysliä. En muista myslin niemeä, mutta se sisältää mm. pähkinöitä ja  manteleita (vai onko manteli pähkinä?:D), rusinoita, kuivattuja mansikoita ja lisäksi siinnä on jotain punaisia riisimuron näköisiä palluroita. :PEi kommentteja:

Lähetä kommentti