lauantai 1. maaliskuuta 2014

Amaranth

Eilen en ehtinyt päivittää blogia, koska lähdimme miehen kanssa heti töiden jälkeen ajamaan kohti Oulua ja sieltä pienen tauon jälkeen Tahkolle. Perillä olimme yhdeksän jälkeen. Viikollakaan ei ehtinyt tänne mitään valmiiksi kirjoittamaan kun töissä oli yhtenä iltana juhlat ja piti ehti pakata ja siivota.


Kynsillekkään en millään jaksanut tehdä mitään erikoisempaa. Ja edellisellä viikolla töissä eräs lapsi kysyi, mikseivät kynteni koskaan ole pelkästään punaiset, niin pitihän se virhe korjata :D Valitsin kynsille Dermosilin Amaranth:en, joka on upea kirkkaan punainen lakka. Lakka kuivuu hyvin ja kerroksia kynsillä on kolme. Kaksikin olisi riittänyt, mutta varmuudenvuoksi piti laittaa kolmas.


Kädet ovat olleet koko viikon ihan järkyttävän kuivat, vaikka olen niitä rasvannut ja laittanut niihin monesti kynsiöljyä. Töissä teimme viellä taikataikinasta eläimiä ja taikataikina kuivattaa käsiä ihan hirveästi! Onneksi tilanne alkaa näyttää ihan siedettävältä tällä hetkellä.


Kamera on kivasti kohdistanut kynsiin ja jättänyt sormet sumeiksi, mutta onneksi näin päin. Monesti onnistun tarkentamaan sormiin kynsien sijasta tai pelkkään yhteen kynteen. Mutta pikkuhiljaa kuvaaminen alkaa sujua helpommin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti