maanantai 17. maaliskuuta 2014

Wish on a starfish

Minulla oli tammi-helmikuun ajan lakkalakko, jonka onnistuin muuten pitämään, mutta ginasta piti käydä ostamassa valkoinen lakka kun edellinen loppui (ja tietty ne kaks muuta, eli harmaa ja musta glitter, kun ei ginasta voi ostaa vain yhtä lakkaa :D). Koska siis onnistuin lakossa hyvin, päätin palkita itseni. Olin jo pitkään (koko lakon ajan, sillä lakat olivat paljon himoittavampia kun niitä ei saanut ostaa!) tutkinut uusia lakkoja ja kolme päätin lopulta kotiuttaa itselleni.


Nämä ihanaiset tilasin cesarsshopista:
china glaze - wish on a starfish, china glaze - teal the ride turns ja essie - belugaria


Sitten olikin vaikea valinta, eli mitä kokeilen kynsille ensin! Pitkän pohdinnan jälkeen valitsin wish on a starfish:in. Tämä on niiiiin ihana lakka. Vaaleanpunainen tekstuurilakka, jossa on kultaista shimmeriä. Tämä kimaltelee ihanasti auringossa ja sopivasti tälle viikolle on luvattu auringonpaistetta! :)


 Kynsillä kaksi kerrosta lakkaa, olisi ehkä tarvinnut vielä kolmannen, mutta en sitten enää jaksanut odotella kolmannen kerroksen kuivumista. Koristeluita en halunnut laittaa, kun lakka on ihana ilmankin.


4 kommenttia:

 1. Oih ompa nätti lakka kyllä! Paljo kauniimpi kynsillä ku pullossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta lakka on kaunis myös pullossa :)

   Poista
 2. Ihana lakka!
  Mulla saman kokoelman Sand Dolla Make You Holla ja olen kyllä tykännyt siitä vaikka moni sitä parjannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!

   Piti käydä kattoo millanen tuo sand dolla make you holla on, kun en muistanut. Itse en lakan värimaailmasta pidä, se ei ole yhtään minulle sopiva, mutta muutenhan tuo nätiltä näyttää :)

   Poista