perjantai 9. toukokuuta 2014

Viime viikonloppu

Vuorossa olisi viime viikonlopun kuvia. Ensimmäisenä viikonlopun herkkuja. Tein sushia ja laitoin porukat maistamaan. Eivät oikein tykänneet, mutta jäipähän mulle enemmän :D Sain myös tupperwaren nigiri sushi laitteen, jolla sai tosi kätevästi nuo riisipallerot tehtyä. Se toinenkin laite olisi ollu, mutta en sitä halunnut, koska tykkään vähän isommista maki susheista ja sillä laitteella tulee säälittävän pieniä rullia.Lisäksi teimme kääretortun, siitä lisää myöhemmin. Pikkusisko hienosti koristeli sen. :P Maistoin myös pikkusiskon sulkaapillejä. Niistä siis juodaan maitoa ja suklaarakeet sulavat ja aikaiseksi pitäisi tulla suklaamaitoa. Hieman olivat mauttomia minun makuun, mutta lapsista varmaan kivoja.Kävimme yhden koiramme kanssa lenkillä ja siellä tuli otettua muutama kuva. Ikuistin myös uusimmat pitkäkorvat.

Kissoistakin tuli myös otettua muutama kuva. Mörkö on aina yhtä komea, vaikka onkin iän myötä muuttunut väriltään enemmän ruskeaksi kuin mustaksi. Pitkän odotuksen jälkeen saimme myös pentuja! Tällä hetkellä kaksi olisi jäämässä: musta tyttö Lumilla joka ei osannut paikalla pysyä yhtään ja näyttää lähinnä mustalta möykyltä kaikissa kuvissa. Ja tuo vaalean ruskea/ valkea poika Mörri joka osaa ottaa rennosti. Nuo raajat vain roikkuivat jossain :D


Keväässä parasta on, kun lunto alkaa elämään ja kaiken harmauden keskeltä löytää ne ensimmäiset vihreät kasvit ja lehdet!2 kommenttia:

  1. Oi mitä kissanpentuja ja mistä noita pillejä saa?ei taida suomesta saada vois testata =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti kysyä äitiltä ku en ite tienny. Kuulemma oli ostanu Halpa-hallista :)

      Poista