maanantai 12. toukokuuta 2014

Viikonloppua jälleen

Viikonloppu meni nopeasti ohi! Lauantaina siivottiin ja valmistettiin pientä purtavaa illaksi. Katsoimme euroviisuja miehen kaverin ja tämän puolison kanssa. Oli mukavaa seuraa ja euroviisuissakin voittaja oli jopa hyvä! Tarjosimme cocktail-tikuissa juustoa, tomaatteja, kurkkuja, nakkeja ja poppiksia. Lisäksi tein ruissipseille ihanan dipin (myöhemmin lisää siitä) ja makeaksi tarjottavaksi tein riisimurosuklaa palleroita. Ohje löytyy TÄÄLTÄ.


Sunnuntai kului löhöillessä ja elokuvaa katsellessa. Katsoimme World war z:n, joka oli hyvä, vaikkakin pariin otteeseen säikähdin niitä zombeja :D. Lisäksi etsin netistä mekkoa/hametta, jossa olisi helma takaa pidempi. En kuitenkaan sopivaa löytänyt, joko hinta oli liikaa, väri/kuvio huono tai malli typerä. Etsintä siis jatkuu, toivottavasti löydän mieluisan ennen kesää! Tai edes kesän aikana.

Äidille tein kortin jo aemmin viikolla ja lähetin sen postissa. Samalla tein kortit mummuille ja miehen äidille ja mummuille. Tänä vuonna tein toteutukseltaan ykinkertaiset kortit. Vaalea, kerman värinen korttipohja johon koristeluiksi tusseilla kiemuroita ja muutama helmenpuolikas. Itse ainakin tykkäsin.Lopuksi kynnet, joista en saanut hyvää kuvaa... Alla on seppälän pinkki mattalakka ja päällä This One´s For You, joka on kyllä ihana lakka!


4 kommenttia:

  1. Teillähän ollut kiva viisuilta ja nättejä kortteja

    VastaaPoista
  2. Olit kyllä taiteillut todella ihanan kortin, kiitos:) t. Marja

    VastaaPoista