perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kansioihin jumittuneita leipomuksia

Sekalainen seurakunta erilaisia leipomuksia, jotka ovat eri syistä jääneet julkaisematta. Näihin en jaksa ohjeita kirjoitella, kun en edes kaikkiin enää niitä muista. Tänään siis päästään nauttimaan kuvista:


Nämä ovat passionhedelmäpikkuleipiä. Ohje Keksit-kirjasta. Nämä olivat muuten tosi hyviä, mutta nuo siemenet olisi voinut jättää pois.



Tämä smurffilta näyttävä kuppikakku on maultaan suklainen. Sininen päällinen on myös suklaata, nimittäin candy melts:iä. Valkoinen sisus on marenkia. Nämä olivat hyviä, mutta oikea suklaa olisi toiminut paremmin.



Näissä pikkukakuissa kokeilin red velvet -kakkua. Red velvet on kyllä kivan väristä :) Lisäksi kokeilin koristella kakkuja kukilla, syötävillä sellaisilla. Ruusut ovat osittain kuivattuja ja osa ihan tuoreita. Lisäksi löytyy orvokkeja ja jotain kukkia joiden nimeä en enää muista. Päällinen on muuten tuorejuustosta. 


En osaa tehdä sämpylöitä, mutta nämä juusto sämpylät onnistuivat hyvin! Toista kertaa en sitten olekkaan onnistunut :D


Näistä suklaahippuleivistä en pahemmin pitänyt, mutta teeleiviksi ne sopivat tosi hyvin, koska eivät ole liian makeita vaan ovat enemmänkin suolaisia leipiä, mutta kuitenkin välistä maistaa suklaan.

6 kommenttia:

  1. Nams, hyvän näköstä! Toi red velvet-kakku pitäis itekki testata. Ja krassin kukkiahan näyt käyttäneen. :)
    Itellä kans on toi leivän teko vähän hakusessa, mut juustosämpylöissä itekki oon muutaman kerran saanu onnistumaan ihan nappiin. Makeet onnistuu yleensä hyvin, suolaset on aika rajattu mitä onnistuu, jotkut kinkkujuustosarvet, karjalanpiirakat tai perunarieska sujuu.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kannattaa kokeilla ehottmasti. Värikin tuo jo kivasti jotain uutta vaikka kakku ois muuten ihan perus mansikkakakku! Nuo kukat valitsi äiti, joka on puutarhuri, en siis oo laittanu vaa jotai kukkia tietämättä mitä ne on. Nuista on vaa se vuosi aikaa ku tein ne ja oma kasvien tunnistaminen jää apilaan ja ruusuun :D

      Mulla on sama juttu, että makeiden tekeminen onnistuu kyllä, mutta yritäppä tehä jotain yksinkertasta suolasta, nii vähintää niistä tulee sellasia kovia ja lässähtäneitä...Pitäs vaan tehä useemmin, nii oppis.

      Poista
  2. sun syötävät kukat oli krasseja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niinhän nuo ovat, itsekkin muistan nyt kun nimi sanottiin. Mutta kuten aiemmin sanoin, äitini valitsi kukat ja oma kukkatietous ei mikän mainittava ole :D

      Poista