perjantai 18. heinäkuuta 2014

Blue bug

Huomasin viime viikolla, että eräs lakka on jäänyt kokonaan kokeilematta (en ollut sitä edes lakannut tikulle). En tiedä miksi en lakkaa ollut aiemmin kokeillut, sillä se on todella kaunis. Lakan alkuperäkin on hieman epäselvä, mutta luulisin saaneeni sen joululahjana. Lakka on siis ginan Blue bug. Sitä en tiedä, mistä kohtaa lakka on sininen, mutta kopakuoriainen lakasta kyllä tulee mieleen.


Blue bug on todella monipuolinen lakka, vihreän eri sävyt ja metallinen kiiltävä pinta vaihtelevat ihanasti kun kynsiä katselee eri kulmista ja valaistuksissa. Pullossa tämä näyttää tosi lirulta, mutta se peittää jopa yhdellä kerroksella lyhyet kynnet. Itsellä lakkaa on kaksi kerrosta. Ei päällyslakkaa. Kiilto ja heijastukset olisivat vielä upeammat päällyslakan kanssa. Kuivuminen oli valitettavasti aika tuskaa, puolen tunninkin jälkeen lakkaan tuli painaumia, jos sen tökkäsi johonkin (pintakuiva tästä tuli n. parissa minuutissa). Pikakuivattaja tietty auttaa, mutta itse halusin päälle koristeluita (josta myöhemmin lisää), joten en sitä halunnut käyttää.


Mutta vaikka lakka kuivuukin hitaasti, on se sen verran ihana, että kyllä tätä uudestaan pitää kynsille saada.4 kommenttia:

  1. Ompa kivan värinen! :) Mulla on muistaakseni melkee saman värinen lakka mut se on flormaria. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin väri on kiva. Flormarilla tosiaan taitaa olla samanlainen lakka, olen sen jossain nähnyt!

      Poista