maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kesäisiä herkkuja

Kesällä on mukavaa herkutella helpoilla ja yksinkertaisilla jälkiruuilla, jotka ovat kuitenkin todella herkullisia. Tässä olisi tarjolla tavallaan kaksi ohjetta :P

Nyt kun Suomen kesä on parhaimmillaan ja tuoreita marjoja on tarjolla, kannattaa ne ehdottomasti hyödyntää. Parhaimpia ne ovat tietenkin itse poimittuina, mutta jos tällaista mahdollisuutta ei ole, ovat kaupasta/torilta ostetut myös oikein hyviä :)


Ensimmäinen jälkiruoka on vohvelit tuoreilla marjoilla ja kermalla. Vohvelit voit tehdä tällä ohjeella, tai ostaa kaupasta valmiin vohvelijauhopussin, johon ei tarvitse lisätä kuin maito/vesi. Tälläiset valmis jauheet ovat ihan hyviä, vaikkakin ihan itse tehty on tieenkin parempaa. Kermaan ei kannata lisätä liikaa makeutusta. Paras tulee kun lisäät vain hieman vaniljasokeria. Marjoja kannattaa lisätä oman maun mukaan ja yhdistellä erilaisia marjoja. Mansikat kannattaa pilkkoa, silloin ne on helpointa syödä.
Nämä herkulliset vohvelit voi syödä käsin, mutta haarukalla ja veitsellä se on hieman siistimpää ;)


Toinen vaihtoehto, jos laiskottaa/on kiire, on laittaa kerma ja marjat kulhoon ja nauttia ne sellaisenaan, todella herkullista ja erittäin helppoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti