perjantai 4. heinäkuuta 2014

Ostoksia ja saamisia

Pieni Karhunkierros on nyt käyty kävelemässä ja edelleen toinen jalka muistuttaa, että kävelty on :D Alkuun ei meinannut pystyä kävelemään ollenkaan, sen verran jumissa ja kipeänä pohkeet olivat. Reissu kuitenkin oli oikein onnistunut ja maisemat upeita! Ilmakin oli mahtava, ei liian kuuma eikä kylmä. Vettäkään ei satanut kuin muutama pisara.

Kuvia otin reissulta, mutta niitä en taida tänne laittaa, maisemat eivät näytä lähellekkään niin hyviltä kuvissa. Kannattaa siis mennä ihan paikanpäälle ;)

Tänään vuorossa olisi ostoksia ja saamisia, sillä en ole vieläkään jaksanut tehdä lakkauksista postauksia...kynsistä kertominen vaatisi liikaa keskittymistä :D


Parhaimmat kesäherkut ovat ehdottomasti mansikat ja mustikat <3 Harmi, että ne ovat niin kalliita ettei joka päivä näitä voi ostaa...


Viimeiset pari kuukautta en ole jaksanut kirjoista innostua, mutta suomalaisessa oli tarjouksessa pokkareita, niin muutama piti kesäksi ostaa. Tarjoukseen kuului kolme kirjaa, joista yhden ostin miehelle. Mikälie jääkiekkoiljan elämänkerta se oli. Tuo OMG kannattaa ehdottomasti lukea! Kiva rakkauskertomus, jossa ei mennä sen perinteisen kaavan mukaan. (tavataan, rakastutaan, tapahtuu jokin väärikäsitys ja toinen särkee sydämmensä, sovitaan, ollaan taas rakastuneita, loppu :D) Virkistävän erilainen. Toista en ole vielä ehtinyt lukea.


Kicksissä oli alennukset (on varmaan vieläkin) ja onnistuin liikkeen ohi kerran jo kävelemään, mutta toisella kerralla ei sitten enää onnistunutkaan. Matkaan lähti ciatén caviaari manikyyrisetti ja viva la divan curticle remover, molemmat alennuksesta, yhteensä maksoivat n. 9 e.

Eekun elämää -blogissa oli jonkin aikaa sitten alennuskoodi teippitarha.fi:hin ja sehän piti käyttää. Olin aiemmin jo käynnyt sivulla kuolaamassa kaikkia ihania tarroja ja teippejä. Tarkoitus oli ostaa jotain pientä, mutta sitten homma vähän lähti käsistä :D Nämä on siis äitin ostamia. Äitille ja siskolle tilasimme myös muutamia juttuja, mutta niitä ei ole tässä. Pitsiteippi on kyllä niin ihana, odotan innolla, että pääsen tekemään kortteja/lahjoja joihin voin näitä laittaa!


Tämä pitsiteippi on aivan ihana! Tarkkaa käyttätarkoitusta en tälle ole vielä keksinyt, mutta eiköhän sitä aina jotain keksi :P
Onko väärin suunnitella jo nyt joulukortteja? :D Ihan onnessani mietin mitä kaikkea nuista teipeistä voi ensi joulun kortteihin tehdä!


Näille teipeille en oikeastaan mitään järkevää tarkoitusta keksi, mutta ne vaan olivat niin ihania, että pakko oli saada. Mustat kissat nyt vaan on niin ihania <3 Ja sydämmiä ei voi olla ikinä liikaa.

1 kommentti: