maanantai 7. heinäkuuta 2014

Ciaté kaviaarimanikyyri

Aiemmassa postauksessa kerroinkin käyneeni kicksissä alelöytöjä tekemässä. Halusin heti kokeilla Ciatén kaviaarimanikyyriä. Settiin kuuluu siis alle laitettava keltainen Lemon Fizz ja monivärisiä kaviaarihelmiä.

Lemon fizz on kaunis vaaleankeltainen lakka. Peittävyys on vähän niin ja näin, mutta niinhän tuo tahtoo olla muillakin vaaleilla lakoilla. 3 kerrosta periaatteessa riittää, mutta neljäs ei tekisi yhtään pahaa. Pitkillä kynsillä ei varmasti kolme kerrosta riittäisi hyvään peittävyyten. Ongelmahan ratkeaa tietysti helposti kun laittaa alle yhden kerroksen valkoista. Kuivumisesta ei pahaa sanottavaa, ei myöskään levittymisestä. Mutta en kyllä miellä tätä lakkaa normaalin hintansa arvoiseksi...Tarkoitan, että paljon halvemmalla saa yhtä hyvälaatuisia, ellei jopa parempia lakkoja. Pullo on kyllä söpö rusetteineen :)Kaviaareita en halunnut laittaa koko kynnelle, ärsyttävyydet vain tippuvat ja tarttuvat kaikkeen :D Päädyin sitten tekemään tuollaisia palluroita kynsille kaviaarihelmillä. Tein ne siten, että laitoin lemon fizziä siveltimellä pieniä tippoja kynnelle haluamaani kohtaan (yksi kynsi kerrallaan) ja sitten kaadoin helmiä päälle. Kopistin liiat helmet pois ja asettelin kynnelle jääneitä vähän parempaan muotoon. Lopuksi painoin helmiä sormella hieman, jotta kaikki varmasti tarttuivat lakkaan.

Näistä kynsistä tuli aika kivat, vaikka eiväthän nuo helmet kauaa pysyneet. Tällaiset lakkaukset on tarkoitettu ennemminkin juhliin ym. kuin normaaliin arkeen.
2 kommenttia: