perjantai 15. elokuuta 2014

Kerrankin onnetar suosii & vihreä lakkaus


Tämä vihreä lakkaus oli todella mieluinen! Tykkäsin hirmuisesti :) Alla on hm:n  Go green, jonka koristelin dry brush tekniikalla. Käytin siihen color club:in angel kiss:iä ja a england:in dragonia. Holo lakat hehkuivat kauniisti auringossa! 


Lakkauksesta ei sen kummemmin ole sanottavaa. Mitäpä siitä enempää keksimään, kun kaikki oleellinen on jo kerrottu :P Toinen työviikko meni nopeasti ja väsyneenä, onneksi viikonloppuna saa vähän levähtää.

Toissapäivänä saapui postissa Tattooed cat lady -blogista voittamani palkinto. Oi kun se on ihana! Keksin jo toiselle lakalle lakkauksen, mikä pitää heti päästä toteuttamaan! Kuvasta puuttuu ciatén kirkas lakka, kun en sitä tajunnut tuohon laittaa. Idea siinä kuitenkin on lakata kynsi sillä kirkkaalla lakalla ja sitten dipata se tuohon purkkiin, jossa on erivärisiä glittereitä. (sinisiä, punaisia kultaisia, hopeisia, vihreitä). 


Tuossa on kiva idea ja sitä ehdottomasti täytyy kokeilla, mutta yksi iso miinus tässä on. Nimittäin ne hiivatin glitterit leviää JOKA PAIKKAAN. Enkä edes ehtinyt avata tuota purkkia, kun niitä oli jo kädet täynnä. Ja siinä vaiheessa kun nätisti avasin sen, kokeillakseni kiekolle, ne levisivät järjettömästi. Meidän matto on nyt sitten kuorruettu glitterillä...Pelottaa jo ajatuskin, mitä tapahtuu jos onnistun kaatamaan sen :D 

2 kommenttia: