sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Nude

 The Finnish(able) Nail Art Challenge 2014 jatkuu ensimmäisen viikon toisella aiheella, joka on nude.

Huomasin kynsiä suunnitellessani, että minulla ei ole oikeastaan yhtään rehellistä nudelakkaa. Lakkani ovat joko ruskeita tai vaaleita pinkkejä/vaaleanpunaisia. Lopulta päädyin models ownin Naked shimmer:iin, joka on kaunis vaalean ruskea lakka (ehkä jopa nudeksi miellettävä) jossa on kultaista shimmeriä. Shimmer ei oikeastaan kynsillä näy, kuin juuri oikeassa kulmassa ja valaistuksessa, mikä on harmi.

Alkuperäinen ajatus oli kokeilla itselle uutta tekniikkaa, jossa märällä lakalle tiputetaan lakka pisaroita. Toisena lakkana käytin essencen Sweet as candyä.  Kiekolle kokeillessa kuviosta tuli tosi kiva. Mutta kynnellä sitten tapahtui jotain mystistä....järkyttävähän siitä sitten tuli. Enkä tiedä yhtään miksi homma ei toiminut, koska tein täsmälleen samalla tavalla sekä kynsille että kiekolle.

Tässä kuva miltä lakkauksen pitäisi nättää:


Ja tässä se mitä siitä lopulta tuli...huoh...Nuita kynsiä en halunnut haasteeseen laittaa, joten tein uudet. Uudet kynnet päätin tehdä varman päälle. Alle siis Naked shimmer ja päälle ihana viva la divan A million. Yksinkertaista, mutta toimivaa! Tykkään kovasti.
2 kommenttia:

  1. Joskus ei vaan hommat onnistu millään, ihan saman olen huomannut omassa tekemisessä :'D Lopullisetkin kynnet ovat kuitenkin nätit! :) Tällä viikolla jatketaan sitten uudella haasteviikolla ;)

    VastaaPoista