perjantai 19. syyskuuta 2014

Something new

Tämä postaus tulee aika myöhään, mutta onneksi tämän voi sitten seuraavana aamuna lukea :P Ihanaa kun viikonloppu alkoi! Töissä viikko oli aika raskas ja pieni levähdys on paikallaan! Blogeissa on alkanut suomalainen lakkaushaaste:  The Finnish(able) Nail Art Challenge 2014. Sen on kehittänyt AnnieMirka ja Katjamaria. Itse en ole ABC -haastetta lukuunottamatta osallistunut mihinkään haasteeseen. Tällä hetkellä en ole ihan varma kuinka tulen tähän osallistumaan, sillä normaalisti en lakkaa kynsiä kuin kerran viikossa. Ellei sitten lakat jotenkin vaurioidu/mene pilalle aiemmin. Mutta katsotaan kuinka tämä tulee etenemään!

Tässä olisi siis haasteen sisältö.Ensimmäinen aihe on siis something new. Tähän sopivasti pääsinkin valitsemaan uuden lakan essencen Keep calm and go for a walk. Uutta myöskin se, että tämä on ensimmäinen lakka joka vaihtaa väriä! 

Ensimmäisessä kuvassa lakka on ollut lämpimässä. Värinä kiva persikkainen hempeä oranssi.


Toisessa kuvassa lakka on ollut kylmässä ja tästä maitokaakaon ruskeasta tykkään tosi paljon! 


Koristeeksi halusin jotain kivaa, joka ei kuitenkaan peitä liikaa lakkaa. Valitsin tuollaiset kauniit kukka decalit. Ja kauneus onkin sitten ainoa positiivinen asia näissä...Todella surkeita ja hermot oli mennä  näiden kanssa! Ensinnäkin suojamuovi ei millään suostunut irtoamaan paperin päältä, ja kun sen oli saanut taisteltua irti tajusin, että näma ovat yhtä suurta decalia, eli kun leikkasin kuvion irti paperista, tuli decalista leikatun paperin mallinen. Eli liian iso ja se meni tosi herkästi ruttuun kynnellä. Tämän jälkeen sai odotella käsien kuivumista tosi kauan, koska decalit eivät tarttuneet kynnelle, eikä siis kynttä voinut kuivata pyyhkimällä. Päällyslakkaa laittaessa sai myöskin olla tosi varovainen, sillä siveltimellä ei voinut osua samaan kohtaan kahta kertaa tai decali lähti lakan mukaan... Todella ärsyttävää kun käy näin, että homma ei toimi kuten pitäisi...


Lisäksi vielä kuvat niin, että keskisormen lakka on ollut lämpimässä ja muut kylmässä ja alemmassa niin, että olen juuri tullut ulkoa, jolloin kynnen kärjet ovat ruskeat. Tykkään eniten juuri tuosta efektistä. 

4 kommenttia: