perjantai 5. syyskuuta 2014

Vesimarmorointia

Kerrankin blogiin tuleva lakkaus on vielä kynsillä! Halusin kynsille jotain syksyistä, sillä täällä pohjoisessa alkaa jo puihin tulemaan  ruska. Lisäksi innostuin edellisissä kynsissäni (jotka eivät ole vielä blogiin asti ehtineet) versimarmoroinnista.


Alle laitoin ginan valkoisen lakan, jota jouduin ohentamaan aika paljon, että se levittyi hyvin. Pitääkin käydä ostamassa uusi pullo! Marmosoinnin tein käyttämällä: Oriflamen Taupea ja Dark brownia sekä ginan Caramel:iä ja valkoista. Tiputtelin lakkoja veteen niin, että jokaisen ruskean lakan jälkeen tuli valkoista lakkaa. Kuviosta tuli kiva, itselle tulee vähän mieleen puun kaarna. Lisäilin vielä lopuksi Dermosilin Muddy chocolate.lla muutamia pilkkuja dotting toolilla.


Kynsien pituus koki viime viikonlopulla lyhenemisen, sillä siivotessa tökkäsin oikean käden pikkurillin johonkin, mikä sai sen halkeamaan kahtia. Onneksi kynsi ei kuitenkaan katkennut siitä kohdasta, mistä kynsi on kiinni sormessa, niin tapaturma ei sattunut. Harmitti vain. Toisaalta tälläiset lyhyet kynnet ovat ihan kivat aina välillä ja äkkiähän ne kasvavat takaisin.

4 kommenttia: