tiistai 2. syyskuuta 2014

Yves Rocher tilaus

Tänään kävin hakemassa ärrältä paketin! Tilasin jonkin aikaa sitten Yves Rocherilta muutamia tuotteita. Olen joskus aiemminkin käyttänyt Yves rocherin tuotteita, mm aurinkorasvaa ja siitä pidin kovasti. Nettisivuilla oli tilaushetkellä jos jonkinlaista tarjousta joihin tartuin :)

Tilasin siis silmämeikinoistoaineen, joka on tarkoitettu herkille silmille. Ajattelin tätä testata kun sen sai halvalla ja nykyinen alkaa olla lopussa. Kasvovesi oli myös tarjouksessa ja edellinen loppumassa.Minusta on kiva ostaa tuotteita, joissa ei ole mitään ylimääräisiä kemikaaleja. Saa nähdä mitä mieltä olen näistä kun pääsen kokeilemaan.

Minulla on kova yritys kasvattaa hiuksia ja kuivia latvoja suojellakseni ostin latvoille tarkoitetun hoitoaineen, jota ei huuhdella pois. Tuoksu ainakin on mielenkiintoinen, se mieto, mutta tuo mieleen hieman palasaippuan :D Miehelle ostin partavaahtoa, joka on tarkoitettu herkälle iholle. Miehen iho on hyvin herkkä ja kasvoihin jää helposti punaisia jälkiä. Tämän vaahdon pitäisi lieventää ihoärsytystä.

Lisäksi pakettiin tuli mukaan tilaajalahjana suihkugeeli, huulikiilto, kasvovoide ja ripsiväri

1 kommentti:

  1. Kivoja ostoksia ja mie esittelin vähän aika sit mun ostokset.Tilasin miehelle tuota samaa tököttiä =)

    VastaaPoista