keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Love this technique

Tekniikka jonka valitsin tähän, on oikeastaan sellainen, jota toisena päivänä rakastan ja toisena vihaan yli kaiken. Kyseessä on nimittäin vesimarmorointi. Kun tämä tekniikka onnistuu, ovat kynnet kerrassaan upeita! Valitettavasti näitä kynsiä tehdessäni kuun asento oli väärä ja lopputulos on vähemmän ihana...


Ihan fiaskot näistä ei kuitenkaan tullut, mutta sitä mitä hain, näissä ei ole. Alla essencen macaron, c'est bon! josta oli tarkoitus ottaa kuva, mutta kamera ei ollut yhteistyökykyinen tämän lakan kanssa ja jokainen kuva oli tärähtänyt tai epäselvä. Lakka oli hieman taipuvainen raidoittumaan ja kerroksia piti olla kolme, jotta lakka peitti kunnolla. Joka tapauksessa tein marmoroinnin kahdella punaisella (olen taitavasti unohtanut mitkä kaksi -.-) ja kirkkaalla lakalla. Laitoin siis kirkasta lakkaa aina värillisen lakan jälkeen, jotta myös pohjalakka näkyisi.


Kuvaamisen kanssa täytyi taas taistella, enkä saanut kaikkia kynsiä kuvaan ilman, että vähintään yksi kynsi olisi olisi ollut sumea. Nämä kynnet halusivat siis vastustaa kunnolla, mutta eipä tuo haittaa, tykkään silti tästä tekniikasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti