lauantai 25. lokakuuta 2014

The one that never got on nails

Tähän aiheeseen sain mahdutettua kaksi asiaa, joita minulla ei ole aiemmin ollut kynsillä. Ensimmäisenä on lakka, joka on rimmelin don't disturb. Lakka on väriltään sinivihreä, levittyy hyvin ja kaksi kerrosta riittää. Sain sen syntymäpäivälahjaksi anopilta (ja muulta perheeltä). Don't disturb on oikein ihana lakka ja tykkäsin kovasti tästä kynsillä :) Ärsyttävästi keskari on kuvissa paljon leveämpi kuin muut...muut kynnet ovat kaartuneet enemmän, enkä tiedä että miksi.


Toinen uusi asia on koristelutekniikka. Olen monesti halunnut kokeilla tätä, mutta en ole saanut aikaiseksi. Tähän yritin selittää tekniikkaa, mutta en osaa tehdä sitä niin, että siitä jotain ymmärtäisi...joten tässä linkki videoon, jossa ohje kuinka näitä tehdään. Kuviosta tuli mielestäni oikein ihana ja tätä täytyy kokeilla ehdottomasti uudestaan! Erityisesti pidin etusormesta ja keskarista.
6 kommenttia:

 1. Hienot! Itsekin olen miettiny tuon tekniikan kokeilemista, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kannattaa kokeilla! Oli yllättävän helppo tekniikka.

   Poista
 2. Tosi kivat! :) minäkään en oo koskaan kokeillut tuota koristelutyyliä, mut ehdottomasti testattava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kannattaa kokeilla. Tällä tekniikalla saa vaikka kuinka erilaisia kynsiä tehtyä vaihtamalla lakan ja akryylin väriä ja tekemällä enemmän tai vähemmän noita "palloja".

   Poista
 3. Onpas hauskannäköiset! En muista tällaiseen kuviointiin törmänneenikään aiemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minäkään en ole suomalaisissa blogeissa tätä nähnyt, enkä ulkomaisissakaan kuin parissa.

   Poista