tiistai 7. lokakuuta 2014

Play that song

Neljännen viikon ensimmäinen aihe oli play that song ja se oli minusta todella vaikea aihe. Toki mielessä pyöri monia eri kappaleita, mutta en keksinyt niistä mitään helppoa kynsille. En nimittäin millään jaksanut alkaa näpertämään jokaiselle kynnelle jotain pientä.

Lopulta päädyin kappaleeseen, joka on mielestäni ihanan haikea ja jota on tullut kuunneltua muutama viikko. Kappale on Samuli Edelmanin Vain elämää:ssä esitämä Väliaikainen. Kynsistä halusin tunnelmaltaan haikeat ja värimaailmaltaan rauhallisen.


Lakkasin siis (ei nimettömiin) alle Barry M Coconutin ja päälle tein dependin 253 ruskealla marmoroinnin, jossa ensin veteen tiputellaan lakkaa ja lakan päälle suihkutetaa esim. desinfiointiainetta. Itse käytin vanhahkoa hiuslakkaa, mikä ei sitten loppujen lopuksi toiminut. Kuviosta tuli kyllä tosi kiva ja olin näistä ihan innoissaan,mutta kolmen tunnin kuivattamisen jälkeen luovutin ja pyyhin lakat pois, Ehdotomasti väliaikainen lakkaus oli :D
Lakan pinta siis kyllä kuivui, mutta sisältä kaikki jäi sulaksi mössöksi... :(


Nimettömiin lakkasin essencen Sweet as candyn ja päälle maalasin akryyliväreillä naisen, kappaleen kohtaa mukaillen: sinun tyttösi hempeä kauneus ja huulien purppurapunerrus. Ja vaikka kuvissa imn pikakuivattaja, niin käytin marmorointien päälle flormarin mattapäällyslakkaa.

Tämän postaus oli tarkoitus saada valmiiksi jo eilen, mutta vietin eilisen kulkien lääkärissä, labrassa ja apteekissa. Lisäksi tänään täytyi käydä hakemassa lisää saikkua...Minulla on nimittäin silmätulehdus ja todennäköisesti kurkussa jokin tulehdus (siitä ei vielä ole tuloksia tullut). Silmät ovat melkein turvonneet kiinni ja paloauton punaiset, ai että on ihanaa -.- onneksi kuitenkin nyt näkee jo kirjottaa (ja kattoo telkkaria, kamalaa kun ei pystyny mitää tekee, ku oli iha sokkona), eikä silmät muuraudu koko aja kii rähmästä.

2 kommenttia: